tag:blogger.com,1999:blog-33983868.post6154153722246838658..comments2023-10-22T16:58:19.997+02:00Comments on eslacarab: Xavihttp://www.blogger.com/profile/11415848510871638303noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-33983868.post-89688515021592114502008-03-10T01:04:00.000+01:002008-03-10T01:04:00.000+01:00Hola Nora. T'agreeixo la recomenació. I sembla tel...Hola Nora. T'agreeixo la recomenació. I sembla telepatia però aquest cap de setmana he anat al Melba i podràs veure el post al respecte. Celbro que també t'agradès.<BR/> I al Toni dir-li que si tens l'oportunitat de tant en tant val la pena fer una visita a aquest forns artesanals. Una abraçada.Xavihttps://www.blogger.com/profile/11415848510871638303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33983868.post-9479169438718255722008-03-09T19:08:00.000+01:002008-03-09T19:08:00.000+01:00Veig que estàs fet tot un sibarita, jejeje. Estic ...Veig que estàs fet tot un sibarita, jejeje. Estic completament d'acord amb aquesta reflexió sobre aquest aliment tan bàsic i que en la majoria de forns (al menys a Barcelona), sol tenir una lamentable qualitat. <BR/>No he probat aquest pa del forn BarcelonaReikjavik, del que fas referència, però amb el que has explicat hi aniré a comprar encara que sigui una vegada.<BR/><BR/>Bueno nano, m'alegro de llegir-te.<BR/>Salut! i bona cuina :)Toni Tugueshttps://www.blogger.com/profile/08297064989894088172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33983868.post-28699939478439019592008-03-09T09:39:00.000+01:002008-03-09T09:39:00.000+01:00Bon dia m'agradaria compartir l'ecologia lligada a...Bon dia m'agradaria compartir l'ecologia lligada a la gastronomia i és molt recomanable parlar del restaurant Melba de Vic. Allí podreu disfrutar del bon menjar, però del bon menjar en tots els sentits, amb el gust, el gust va ser meu quant vaig menjar-hi, productes de primeríssima qualitat la gran majoria biològics, de petits productors de la zona, ens explica la Maria, cap de sala, amb uns gustos d'aquells que ja no se'n troben, cuinats amb respecte i moltíssima destresa. Minestra de verdures d'hivern amb tòfona, consomé de conill de bosc (caça), carré de xai rostit al romaní, lluç al vapor, untuosíssim. Olors que et deixen entreveure que l'experiència promet, el tacte no l'oblidem però el passem a la boca, li direm tacte bucal, i també brutal, tot en conjunt. La vista de la taula, assolellada, al jardí amb plantes aromàtiques que formen part important dels plats, el sol que ajudaba a il•luminar els plats al servir-nos, i que més us puc dir, em vaig quedar tant sorpresa que tal qual us ho explico, un lloc amb un caliu especial on tot és posa en dansa per a fer-the sentir així, afortunat d'haver-hi estat. Nora M.C.Norahttps://www.blogger.com/profile/10530355570275141142noreply@blogger.com