eslacarab

14.12.06

NIT DE RESTAURANT

Avui amb la Núria hem decidit anar a provar un restaurant nou. Es diu "Terrabacus" i com bé diu el seu nom tenen una gran varietat de vins. Combinen uns platets de cuina creativa amb una amplia bodega. La qualitat del menjar és notable amb propostes com saltejat de favetes amb pernil, rigatone amb crustó de parmesà i salsa de foie, llom de bacallà amb ceba negra, steak tartar, etc...Plats ben fets en definitiva. El summilier, un argentí que es diu Cristian, demostra un ampli coneixement i una molt bona atenció al client fins al punt d'obrir una ampolla diferent al ví que haviem demanat per que la tastessim. Un detall a agreïr. Vem optar per un vi de Yecla "La viña de al lado" que va demostrar ser molt competitiu. El preu de les ampolles és de botiga amb 3 euros de suplement. Resultat: ben sopar força bé per 60 euros tots dos. Recomenable. Adreça: C/Muntaner 185 i el telèf. 934108633.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici