eslacarab

6.2.07

MASSA DINERS PER TAN POC

Aquest cap de setmana he repetit visita a un restaurant que es diu "Tapioles 53". Havia llegit que al meu amic Xavi (blog diariodeunocioso) li havia agradat molt. En aquest cas sento discrepar. La primera vegada que hi vaig anar ja m'ho va semblar però la segona ha estat la confirmació definitiva. La relació qualitat-preu no compensa malgrat ser un local amb encant. És un restaurant molt car pel que ofereix. També és cert que depen molt del dia el fet que t'agradi o no el menjar. La cuinera, una australiana que és diu Sara, pràctica una cuina internacional que varia segons el producte del mercat. Per això pots tenir sort sobre els plats del dia que plantegi o no. Nosaltres l'altre dia vem fer 3 menus degustació (amb 5 plats incloses les postres) i dos menus del dia (3 plats a triar entre entrants, segons i postres). A la gran majoria vem trobar un gran abús de la mantega (ex salmó amb mantega, cecina amb mantega i melmelada). També com ho vem compartir tot entre cinc ens vem trobar que hi havia plats de pasta molt semblants. I el pitjor de tot les postres. Tenen una noia nord-americana molt simpàtica que elabora unes postres fonamentades en receptes del seu país i aportacions seves però amb els pastissos com a element central (de pastanaga, xocolata, etc..). Un resultat poc convincent i encara menys en un restaurant del seu preu perque tens la sensació que son pastissos que tu a casa teva podries fer fins i tot millor. El preu final de 55 euros per persona no justifica la visita. Per si voleu provar l'adreça és Tapioles 53 (barri del Poble Sec) i el telèf. 933292238.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici