eslacarab

24.8.07

CARA I CREU PER SOPAR

Aquesta setmana he tastat dos nous restaurants. Un especialitzat en cuina creativa i l'altre una barreja entre cuina hindú i mediterrània. El primer es diu "L'Embruix". Anem a pams. Vaig demanar de primer una amanida de ruca i mil flors amb carpaccio de pop i tinta de calamarssó. Plat mal resolt. El pop es notava que l'havien tret del congelador perque encara era molt fred i el conjunt des del punt de vista del paladar no acabava d'estar ben lligat. Suspés tenint en compte els 12 euros del preu. De segon vaig fer la gran especialitat de la casa: Zurrucutuna de bacallà amb patates lligades al pebre vermell. Cal dir que el resultat no és dolent però sí decebedor. No deixa de ser un estofat de bacallà amb intent de ser disfressat amb el nom. El preu de 19 euros el fa encara més fluix. Per postres vam compartir una tarta tatin amb figues. Ni fu ni fa. L'únic positiu va ser el vi triat un "Teofilo Reyes" (Ribera del Duero - 21 euros) que ofereix un cos contundent però amb regust fí final que el fa atractiu. No és un vi fàcil però si que val la pena tastar-lo. El conjunt del sopar xifrat en 102 euros per dues persones fa que aquesta opció no sigui gens recomenable. O augmenten molt la qualitat de la cuina o que abaixin els preus.
L'altra establiment visitat va ser el "Cardamon". Ja comentat en algunes webs que visito com la del meu amic Xavi (diariodeunocioso.blogspot) o una altra que últimament miro (encantadisimo). Coincideixo en la valoració positiva que en van fer tots dos. Aquesta combinació de plats hindús amb elements mediterranis ofereix bons resultats. Sobretot tenint en compte el preu final. Vam demanar una samosa de gambes (una mena d'empanadilla tendre farcida lógicament de gambes), un pa que fan ells amb brie i escalibada i un curry de pollastre picant. Tot plegat acompanyat per un vi de Ribera del Duero "Martín Berdugo" (opció segura per 14 euros) va pujar a 50 euros. Un preu fantàstic en l'anomenada relació qualitat-preu. Hi tornarem.

Restaurant "L'embruix" C/ Enric Granados 13 935321125
Restaurant "Cardamon" C/ Carders 31 932955059

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici