eslacarab

5.8.07

CRÍTIQUES GASTRONÒMIQUES

Aquest cap de setmana vam tornar a visitar Girona. I ens venia de gust repetir visita a un restaurant que mica a mica ha anat agafant fama. Fins el punt que alguns cuiners famosos de la zona el recomanen com una bona opció per fer un sopar de pica-pica fonamentat en cuina creativa. Es tracta del "Divinum". Per efecte de la bona marxa han obert una nova seu al mateix barri vell de Girona. És a dir que en pocs metres tenim dos restaurants amb el mateix nom i la mateixa opció de cuina. Son plats que barrejen amanides mediterrànies amb plats de peix, carn i arrossos. Tot plegat amb una bona carta de vins (tot i que cal mirar a l'interior perque a la carta oficial les recomenacions son reduides). Vam triar un trinxat de bacallà amb pebrots del piquillo, patates amb botifarra del perol, carpaccio de bou i parmesà i rissoto de ceps. El vi va ser una novetat, un "Detrás de la Casa". Un vi de criança de Iecla de la bodega "Al otro lado de la casa" (24 euros). Es una novetat limitada que aprofita raïm seleccionat de la collita del 2004. Curiós però sense apassionar-nos. El pitjor va ser la qualitat dels plats. O van tenir un mal dia o la sensació és que han afluixat el nivell ja que bona part d'ells eren reescalfats. Un pecat difícil de justificar amb un preu de sopar de pica-pica entorn als 60 euros tots dos. Esperem que la propera vegada el resultat sigui més satisfactori. Això o esborrar-lo de la llista d'opcions gironines.
Restaurant "Divinum" C/ Argenteria 123 972222153 Girona

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici