eslacarab

26.8.08



GASTRONOMIA JAPONESA

Sens dubte que un dels grans al·licients de la visita al Japó era gaudir de la seva gastronomia. Ja ens esperàvem que la imatge que trauríem seria ben diferent de la dels restaurants japonesos que tenim aquí . I així ha estat, tot i que evidentment també hem tingut l'oportunitat de tastar bons sushis i sashimis. La resta de l'oferta a nivell general es fonamenta en graelles en les quals tu et fas el peix o la carn (amb el greix intercalat amb la carn es de gran qualitat), plats de cuina japonesa amb tempures, salses o avinagrats, esmorzars amb peix fregit(això ens va costar molt i vam acabar desistint), sopes de fideus i pinxos de format yakitori ( i de gran varietat i qualitat). La valoració és molt positiva perquè- oh sorpresa!- el preu és molt més econòmic que a Barcelona. Per entre 10 i 25 euros es pot sopar o dinar la mar de bé. Excepte que vulguis tastar alguns dels grans restaurants de Tòquio.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici