eslacarab

21.7.08


RESTAURANT PALOMARES

Fer una recerca de restaurant de platja per visitar durant l'estiu al llarg de la costa catalana dic jo que donaria gairebé per fer una col·lecció de llibres. Per tant, és una feina que has de deixar en mans del boca-orella i dels consells dels amics en funció de la zona. Avui havíem quedat precisament a Vilassar amb uns amics que ens han portat a un lloc d'aquests, a un establiment situat davant del mar anomenat "Palomares". L'estètica és la típica d'aquest tipus de locals: menjador a dintre més arregladet i taules fora a la terrassa amb un parasol per si de cas apreta la calor. Per tant en aquest aspecte decoratiu cap novetat. Pel que fa al menjar hem començat per uns aperitius: peix fregit (correcte), calamars a la planxa (bons amb un puntet d'allet interessant) i una amanida (el que es pot dir d'una amanida simple ben feta). I de segon ens hem decidit per una paella de peix (bona, diria que per sobre de la mitjana de qualsevol local de costa, amb un encertat brou de peix que li donava un bon gust). Per postres jo he optat per un pinya natural (de bona qualitat). Per beure en aquest cas no hi hagut vi i hem acompanyat l'àpat amb unes cerveses. Tot plegat, amb cafès, 100 euros per quatre persones. Un preu ajustat als temps actuals. Com a opció per la zona sembla atractiva.

Restaurant Palomares Carret Nacional (creuament amb Argentona) Vilassar de Mar 937593234

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

A la/es 8:59 p. m. , Blogger souver dj ha dit...

Sembla que ens seguim les passes, jo vaig estar al Palomares dissabte! Realment, fan una paella més que correcta! I fa res vaig estar també al Santa, en el meu cas de menú, i força bé també. Ens llegim !

 
A la/es 9:45 a. m. , Blogger Jordicine ha dit...

No 'pinta' malament. I a bon preu. Que vagi bé, Xavi.

 
A la/es 11:41 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Hola Souver! Casualitats de la vida que haguem coincidit en els dos. Això no es pot preveure. Però me n,alegro que opinem semblant dels dos restaurants. Ja llegiré també les teves opinions.
Hola Jordi ! La relació qualitat-preu és bona i, per tant, si vas per Vilassar amb mono de paella ja ho saps :)

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici