eslacarab

11.6.08


RESTAURANT CAL PEP

Local ja clàssic a Barcelona, acaben de fer els 25 anys. Situat al barri de Born el fet que el recomanin a la guies turístiques i el fet que el seu espai sigui reduït fa molt complicat poder visitar-lo. De fet ho havien intentat alguna vegada sense èxit. Aquesta nit, i quan ja gairebé tancaven, ens han ofert poder sopar ràpid a la barra. Molt ben assessorats pel cambrer ens ha recomanat: fregit de peix i gambes (bon producte i fet correctament), cloïsses amb pernil (fantàstiques les cloïsses i gran combinació amb el pernil i el julivert, plat altament recomanable), truita "trempera" (una truita de patates i ceba amb una textura interior gairebé liquida i un acompanyament exterior en forma d'all i oli espectacular, plat per recordar) i xipirons amb cigrons (saltats a una olla mantenen la frescor del gust del peix i la combinació amb els cigrons fan que sigui un plat més lleuger que un estofat i sense el format de fregit de moltes de les opcions amb els xipirons com a protagonistes). Per beure ens van oferir un Rioja de la casa, "Ugarte", en forma de copes que anava bé per sortir del pas. Tot plegat 58 euros. Un magnífic preu per un sopar de gran qualitat. Hi tornarem, sempre que hi hagi lloc...

Restaurant "Cal Pep" Plaça de les Olles 8 933107961

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 3:16 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Nen, quina gana m'has fet venir! Miraré d'apropar-m'hi, perquè realment és per fer salivera.

Una pregunta: prens apunts mentre sopes, vas a restaurants amb notes molt detallades o, simplement, tens una gran memòria?

 
A la/es 9:27 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Si tens l'oportunitat val la pena. Potser és millor intentar reservar perque a les taules pots menjar més tranquil. El tema barra et condiciona a menjar més ràpid però en el nostre cas ja ens anava bé perquè era tard. Sobre el tema dels plats et seré sincer sóc poc disciplinat. Més d'una vegada m'he plantejat prendre notes però sempre m'acaba fent mandra. Fins i tot m'agradaria portar màquina per fer fotos però es complicat dur-la sempre a sobre. El que faig és memoritzar els plats i això segur que fa que, de vegades, m'oblidi d'algun ingredient :)

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici