eslacarab

3.6.08

RESTAURANT TABERNA DE LILLAS PASTIA

Per motius laborals vaig viatjar aquest cap de setmana a terres aragoneses, concretament a Osca. Previament vaig investigar via internet quines recomenacions hi havia sobre la ciutat a nivell gastronòmic. I, malauradament, en les webs que consulto habitualment no vaig trobar res. Finalment a traves de la de "Verema" vaig comprovar que un parell d'internautes parlaven molt bé d'un restaurant anomenat "Taberna de Lillas Pastia". Local situat al centre de la ciutat s'ubica dintre de l'antic Casino. De decoració clàssica però d'espais agradables ofereix una cuina elaborada centrada en la matèria prima de la zona. D'entrada ens van oferir uns aperitius en forma de cullerada de salmó amb puré, galeta d'anxoves, xips de llombarda i crema de porrusalda. En general ben aconseguits, gustosos i encertats. També era destacable el pa. A partir d'aquí vam optar per un menú que fan anomenat "Carmen", el de degustació pujava a 58 euros i aquest era de 33 (cobert i iva a part). De primer ens van portar un carpacció de vedella amb foie i anguila (fantàstic, bona la carn i perfectes els acompanyants), després unes "migas con huevo poché y setas" (de gust refinat és un plat que ens va agradar), a continuació un arròs de coliflor i toffee (un arròs cremós amb la coliflor oferta en diferents textures en una mena de rissotto força encertat) i de quart una paletilla de xai a la milanesa amb salsafins i ceba confitada (la carn molt tendre, l'arrebossat també ben fet i amb el gustet dolç que li donaven els ingredients afegits. Bon plat). Per postres unes maduixes amb gelat d'aigua de roses i nata (dolç però sense embafar, entrava molt bé). Amb el cafè ens van oferir un assortit de petits fours de destacada qualitat. Amb una ampolla petita de "Luis Cañas" criança de la Rioja vam pagar 100 euros per dues persones. Donada l'amplitut del menú, la bona presentació dels plats, i la materia prima interessant que vam tastar, acompanyada d'un bon servei, es mostra com una bona aposta en cas de visitar Osca. A nosaltres, si més no, ens va agradar.

Restaurant "Taberna de Lillas Pastia" Osca Pça de Navarra, 4 974211691

Etiquetes de comentaris:

4 comentaris:

A la/es 6:04 p. m. , Blogger Jordicine ha dit...

Doncs veig que vas fer una bona elecció. L'últim cop que vaig anar a Osca va ser per un partit MAGIA-Granollers. Imagina't. Una abraçada.

 
A la/es 2:19 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Ara el bàsquet ha donat pas al futbol. Però és veritat que vam recordar que abans a Osca hi havia el Màgia a l,ACB. Clar que el Granollers també malauradament és història. Ara el restaurant val la pena. A més, ens va sorprendre que diumenge gairebé la gran majoria de restaurants eren tancats.

 
A la/es 7:07 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Se m'ha fet la boca aigua. No et coneixia aquesta afició per la gastronomia. Felicitats pel bloc, ara mateix poso un enllaç en el meu ;)

Una abraçada,

Carles

 
A la/es 7:38 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Gràcies Carles. Jo també faré el mateix amb el teu. Tampoc sabia que tenies bloc. Així estarè al dia del que fas.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici