eslacarab

29.4.08


LA DOLCETA 2


Aquest restaurant d'arrels lleidatanes és una mena de sucursal del local original que es troba a la capital del Segrià. Per la procedència, la seva especialitats son les carns, els cargols i els clàssics productes de la terra com les carxofes, tomaquets o els embotits de qualitat. És un escenari habitual de dinars de negocis. Per un compromís professional el vaig visitar. L'apat es va fonamentar en uns entrants en forma de fuet (boníssim, de gust fí amb aquell reguts d'oli que serveix per fugir del sabor de salat que ofereixen els dolents), amanida de bonitol amb tomaquet i tàperes (el bonitol exquisid i bona matèria prima pel que fa al tomaquet), llonganissa (no tan brillant com el fuet però també entrava bé) i cargols a la llauna (excel.lents, tot i que reconec que jo sempre he tingut debilitat pels cargols). De segon un filet al punt (la carn molt bona sense arribar a l'excel.lència que ofereixen les carns amb aquell toc de mantega final) i com a acompanyament unes carxofes a la brasa (gustoses). Per postres una especialitat de la casa en forma de maduixetes al pebre amb gelat de vainilla (original postre que ens va agradar força i sense que la presència del pebre espatlles la fruita). Per beure un Viña Izadi de la Rioja que acompanyava bé sense entusiasmar. La qualitat de la materia prima que ofereixen és destacable però el compte final et fa enrera de cara a repetir visita. Per 3 persones el preu final va ser de 210 euros. Una quantitat excessiva pel resultat final. Sort que ens van convidar !


Restaurant Dolceta 2 C/Comte d'Urgell 266 933218351

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici