eslacarab

9.3.08

RESTAURANT ICHO

Restaurant pendent de visita des de fa mesos. En un principi interessat per la novetat d'un nou japonès però posteriorment aclarit per la visita d'altres blocaires que explicaven que la cuina que ofereix l' "Icho" és una fusió entre el país nipó i els productes del Mediterrani. Una combinació entre dues cuines amb molts segles d'història al darrera. D'entrada diré que el resultat va ser bó però no em va entusiasmar. El local és elegant, d'acabats nets, moderns i com a acostuma a succeir amb aquests tipus d'establiments un pel fred. El servei jove però professional. Com a entrants ens vam decidir per un Onsen Tamago, kuzuage de cranc de closca tova (magnífic amb un cranc que es desfeia de tendre amb un toc just de tempura i que combinava a la perfecció amb el bol d'ou pochè, gran plat) i un saltat de verdures amb espardenyes, escopinyes i brou (també ben aconseguit pel que fa a la combinació de gustos i textures, molt destacable). Va ser en els segons quan va afluixar el tema. Vam triar un tartar de tonyina (bona materia prima però sense oferir res destacable respecte a d'altres tartars tastats a altres restaurants, de fet m'agrada més el que fan al Rosal 34, tot això més que correcte) i l'altre segon va ser un Mushi-Dara, que era un bacallà fet al vapor (la textura no excessivament tendre i amb un sabor insuls que li treia qualsevol atractatiu). Per postres vam compartir un coulant de xocolata (de resultat irregular i poc sorprenent). El ví sí que va ser una bona troballa, un Rioja anomenat "Lanzaga 2004" de la companyia de Telmo Rodríguez (fa també el Gago de la denominació d'origen de Toro). Un ví que acompanyava molt bé pel seu tarannà elegant i equilibrat. Crec que el resultat final és desigual amb grans entrants i irregulars segons. El preu no és econòmic perque es situa entorn als 60 euros per persona. Tot i això nomès per tastar l'Onsen Tamago mereix la pena una visita. A partir d'aquí repetir és questió de gustos o de voler conèixer d' altres plats de la carta.

Restaurant "Icho" C/Deu i Mata 69 934443370

Etiquetes de comentaris: ,

2 comentaris:

A la/es 10:10 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

A mí me gustó, especialmente el cangrejo que comentas.

 
A la/es 10:36 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Jo crec que porto massa saturació de restaurants amb elements de cuina creativa. I això al final t'acaba cansant una mica. En el cas de l'Icho el plat de cranc el vaig trobar excel.lent. Evidentment crec que son llocs que has d'espaiar les visites en el temps.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici