eslacarab

3.2.08


RESTAURANT LA PARRA


Pel seu aspecte sembla el típic restaurant rústic que podriem trobar a qualsevol poble de Catalunya. Fins i tot, massa rústic pel meu gust. Ofereixen una cuina casolana fonamentada en la brasa i, sobretot, en les carns i plats típics del país. Com surt a les guies turístiques a l'estiu acostuma a tenir força èxit. I durant la resta de l'any el visiten gent del barri de Sants o clients que hi van per gaudir de les seves carns. El tracte és familiar i proper lluny del de qualsevol fashion restaurant que ara tant s'instalen a la nostra ciutat. Ahir el vam visitar per celebrar un aniversari. De primer vam fer un pica-pica en forma de calçots (un pel freds i no massa gustosos), patés (en forma de mousse i simplement correctes), saltat de bolets (ben preparats i de bon paladar) i amanida de favetes i bacallà (dolenta amb un regust dolç i unes favetes massa dures). De segon l'opció més segura és la carn. Val la pena demanar una mitja ració de la tradicional mitjana o entrecot perque si no pots sortir inflat. Tant la de vedella com la de bou la fan bona, sense arribar a la qualitat de les típiques del País Basc o llocs de gran nivell en la carn. Per postres em vaig decidir per un kefir amb mel (entrava bé). Per beure un Valtravieso de la Ribera del Duero. Un ví desconegut per mí que no destacaria en el seu territori i que no convida a repetir comanda un altre dia. Tot plegat el sopar surt entorn als 30/35 euros. A mí personalment és un local que no m'agrada massa i crec que només es recomenable per a grans amants de la carn que tinguin mono aquell dia o qui vulgui visitar un local amb tradició lluny de l'estil fashion que impera actualment.


Restaurant "La Parra" C/Joanot Martorell, 3 933325134

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 7:21 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Vaig estar fa uns cinc anys y tot tenir un entorn, com bé dius, molt rústic el menjar em va agradar força. Un lloc que tenía completament oblidat.

 
A la/es 2:14 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Hola Encantadisimo, crec que és un lloc que si no t'hi porten no hi aniries. Sembla fet pels veins del barri, Sants-Hostafrancs, o pels turistes que el tenen a les guies. A mí ja et dic no m'entusiasma però si t'agrada la carn se li pot fer una visita.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici