eslacarab

7.1.08

LA PANXA DEL BISBE

Local relativament nou situat al barri de Gràcia. Amb un nom ben pecul.liar perque a tothom que li dius fa la típica brometa: "amb aquest nom segur que es menja bé...". I la veritat es que en aquest cas el comentari és encertat. Només fan reserves a partir de 4 persones, just el nombre de clients que erem nosaltres. Això sí, t'obliguen a agafar un menú degustació amb uns plats que pots modificar en cas que algún ingredient no t'agradi. Ens van servir musclos a la marinera amb patates de palla, crema d'enciam amb troços de cansalada, amanida de fetge d'anec, makis d'alvocat i mango, un peix anomenat palometa, foie i, per postres, crema de xocolata blanca amb magrana. En general tot estava força bó, potser els makis van ser els més fluixets. Només la carta de vins em va semblar pobre. Vam optar per un rioja del 2001 "Guzman de Aldazabal" que no ens va agradar gaire. Tot plegat, i amb dues ampolles de ví entre els quatre, a 35 euros per cap. Un preu raonable per un sopar de bon nivell.

Restaurant "La panxa del Bisbe" C/Rabassa 37 932137049

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 3:21 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Per nosaltres va ser una sorpresa tobar aquest nivell en un entorn pulit però modest i amb preus raonables. Llàstima de la pobre carta de vins, però bé, suficient.

 
A la/es 12:30 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Encantadísimo és la demostració que hi ha gent que sí que fa les coses bé. I apliquen allò d'una bona relació qualitat-preu. Sobre els vins jo crec que si s'ho miren amb una mica de carinyo només que introdueixin 4 o 5 negres més i alguns blancs arribarien a ser correctes i ja n'hi hauria prou.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici