eslacarab

14.12.07


RESTAURANT GELONCH

Aquest restaurant el tenia a l'agenda pendent de visita. I fa un parell de dies aprofitant un dinar al migdia vem fer una reserva. El local és d'estètica més aviat minimalista però amb un punt acollidor. Pràctiquen cuina de mercat amb tocs de gastronomia creativa. Com era a l'hora del dinar fan també un menú que anomenen executiu per 19 euros. La proposta ens va interessar i el vam triar. Van plantejar uns entrants en forma de costelleta de xai i cols arrebossada amb tòfona (bon començament). D'entrant una amanida de vegetals amb gules i alvocat (molt ben triat l'assortit de vegetals i bona combinació). De primer una crema de patates amb llagostí (gustosa i ben aconseguida). De segon morro de bacallà amb crema idiazabal (es desfeia el bacallà i la salsa era un bon acompanyant). Per postres una escuma d'ioghourt amb fruïts del bosc (fantàstica). Com a ví i tractant-se d'un menú del migdia vam agafar un Infinitus 2006- 12 euros- (afruitat però consistent amb força tanins). Tot plegat 30 euros per persona. No és un lloc evidentment per a fer habitualment un apat al migdia però sí per dies que es vulgui menjar molt bé gastant més de l'habitual. El resultat va ser excel.lent i pensem tornar-hi per sopar a la carta. Esperem que es mantingui el nivell.

Restaurant "Gelonch" C/Bailen 56 932658298

Etiquetes de comentaris:

7 comentaris:

A la/es 6:59 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

Estuve hace unos meses y no me encantó pero últimamwnte todos hablais maravillas asi que tendré que repetir

 
A la/es 1:36 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

A mí Ignacio em va sorprendre molt positivament. M'imaginava que el menú estaria bé però va superar les expectatives. Ara vull anar-hi un altre dia i veure si la carta mantè el nivell.

 
A la/es 5:24 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

He estado esta semana, he tomado el menú de 19.90 mas IVA y me ha convencido.

 
A la/es 3:36 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Ignacio és el mateix menú que vaig fer jo i que em va sorprendre tan positivament. Per un preu de 20 euros menges com si paguessis de carta 40 i això ja és una troballa.

 
A la/es 2:17 p. m. , Blogger latiquismiquis ha dit...

Ahir hi vaig tornar amb un grupet...excepte el sandvitx inicial la resta fantàstic. De moment el nivell es manté.

 
A la/es 12:07 a. m. , Blogger Rémy ha dit...

Robert es un cocinero de larga experiencia, un empresario que lucha como todos nosotros para defender su pasión y con criterio disfruta de nuestro apoyo. A ver si un día centras tus criticas y piensas un poco en que sitio te sientas a comer. Hay muchos sitios en Barcelona que dan lo que sinceramente representan. Pienso que tienes que reflexionar primero a lo que vas e importante, hablar y entender a la gente que ayuden a que nuestra cultura gastronómica salga un poco del redondo de ternera congelado y del espaguetis a la carbonara. Pensar antes de escribir porque ya nos hartamos de vuestras comentarios sin fundamento, pensando que todos podéis criticar por decir algo. Has cocinado un día, sabes lo que es disfrutar de la presencia de tus clientes medio día y noche, amar y buscar productos todo el día para que mañana sea más bonito. pOR FAVOR DEJA DE DAR CRITERIOS A TUS COMIDAS,,, NO TIENE SENTIDO. Rémy

 
A la/es 9:37 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Yo estuve el otro dia, nada del otro mundo,un menu caro para lo que es realmente, platos repetitivos tanto en el degustacion, como executive como en carta, menos virguerias y mas calidad señores!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici