eslacarab

21.11.07


SENSE APORTACIONS DESTACADES


Nova oportunitat de visitar un d'aquells restaurants que tens a la llista com a pendent. En aquest cas es tractava d'un establiment del qual havia llegit bones crítiques. Es troba a l'eixample i es diu "Caldeni". L'entrada passa decepercebuda i si no mires bé te'l passes de llarg. Dintre trobem un local amb poques taules i un ambient bastant acollidor. La carta ofeix una amplia varietat d'entrants i segons repartits entre carn i peix. D'entrada vam optar per fer un pica-pica entre 3 en base a pop a la brassa (correcte), patates braves (originals en la presentació però sense emocionar) i saltat de bolets (bona qualitat). De segons jo vaig optar per un rap en forma de suquet (prou bó) i els altres acompanyants entrecotte de bou (no li va agradar) i xai (tampoc va agradar per aquell regust de la carn de xai quan no és bona). No vam fer postres i per beure vam triar un "Abadia Retuerta 2004" que sempre ofereix un bon resultat. El compte va suposar uns 45 euros per persona. Una quantitat que no va acabar de justificar el retorn. Potser torno un altre dia per repetir valoració però la primera impressió no permet parlar d'aquest restaurant com un dels destacats de la ciutat.


Restaurant "Caldeni" C/València 452 932325811

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 9:32 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

Estoy de acuerdo contigo. Había leido tantas cosas y tan buenas que me decepcionó un poco; de todas maneras me habian quedado ganas de volver a ver si fue mala suerte pero después de tu post me lo pensaré dos veces.

 
A la/es 8:31 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Jo també m'ho pensaré bastant abans de tornar-hi ignacio. Més que res perque després de la primera experiència em motiva més provar-ne de nous. Ara igual d'aquí uns mesos repeteixo. És el problema que tenim ara a Barcelona que hi ha molta oferta amb aquest tipus de cuina però costa de trobar restaurants que et sorprenguin molt positivament.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici