eslacarab

23.10.07

RESTAURANT KEN

Feia temps que no anava a aquest local situat al barri de Sarrià. Es tracta d'un japonés que es diu "Ken". Tot i que també serveix els plats tradicionals en forma de sushi, sashimi i tempuras, la seva gran especialitat és la planxa, és a dir l'anomenat teppanyaki. Acompanyat d'uns amics de la feina vam visitar-lo aquest diumenge. Vam demanar un sashimi de peix (bó i sense sorpreses), una tempura de gambes i verdures (també correcta), un arròs fregit (menys brillant que en altres ocasions) i dos dels plats estrelles: el foie amb pinyons i ou (com sempre fantàstic) i el calamar farcit de llamantol (també de gran qualitat). És un local que mereix una visita de tant en tant. Això sí, cal vigilar amb la roba que portes i on aniràs després perque l'olor a fregit s'enganxa al que portis a sobre. Vam sortir a uns 40 euros amb cervesa i aigua. No és barat però els plats eren de qualitat. Dintre dels japonesos amb teppanyaki llueix amb dignitat.

Restaurant "Ken" C/Benet i Mateu 53 932032044

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 7:55 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

El tepanyaki està molt bé però el fum i la olor son inhumans. Haurien de revisar aquesta questió.

 
A la/es 2:54 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

A mi em recorda a la pudor que fa alguns xinesos a fregit. Nosaltres en tenim un d'aquests al costat de la feina i hi ha companys que es canvien de samarreta per anar-hi. I això en un restaurant d'aquest nivell no s'ho haurien de permetre.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici