eslacarab

30.9.07


ACAI

Restaurant ubicat al barri del Poble Sec, concretament al carrer Elkano 69. Havia llegit diferents crítiques sobre la seva cuina amb opinions diferents. La tentació ens va portar a comprovar in situ la bondat dels seus productes. Aquí va la impressió obtinguda. El local és d'estètica minimalista i un pel fred. A més, la distribució de les taules amb espais molt separats es troba estranya. La carta et convida directament a demanar un dels dos menús de degustació que ofereix (llarg i curt). Perque si demanes dos plats pagues el mateix o més. Vam optar per l'opció més consistent. Els plats: sorbet de llagostí amb mousse de coco i maionesa de soja (excel.lent el llagostí i bona combinació de sabors), vellut de pastanaga amb ou de guatlla, ous de peix i olives ( una mena de crema molt gustosa i ben aconseguida per les diferents textures dels components), rulo de pernil ibèric amb mozarella de bufala i figues (les figues i la mozarella maten el gust del pernil, fluixet), llamantol amb carbassa i alvocat (bon plat sense entusiasmar), filet de vedella amb pastís de patata i ceba confitada ( també fluixet perque la carn era un pel dura), sacher amb textura de taronja (bon tall de pastís i combinació) i, per últim, i com a segon postre, torrija de platan i gelat de pastanaga (insipid el gelat i excessivament dolça la torrija, horrorós). Preu 55 euros per cap, el ví el va pagar un amic que era el seu aniversari. Tot i així, dir que la carta de vins espanta pels preus, uns 2'5 el valor que pagariem nosaltres a una bodega (i cal tenir en compte que els preus que paguen els restaurants son inferiors). Vam fer un Can Feixes 2004 per 24 euros (iva apart). Fa poc vaig pagar-ne 19 pel mateix vi a un restaurant del Born. El resultat és que per aquest preu conec altres locals que m'agraden més. No crec que torni a repetir visita.

Restaurant "Acai" C/Elkano 69 936007839

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

A la/es 10:27 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

A mi me gustó pero es cierto que, visto en prespectiva, es caro.

 
A la/es 2:52 a. m. , Blogger Unknown ha dit...

Así me lo pareció a mí. Creo que existe demasiada oferta en este tipo de cocina. Y sólo existen dos garantías: o una gran calidad o un buen precio. Y conseguir alguna de las dos no es fácil hoy en día.

 
A la/es 8:24 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Marta:
Doncs a nosaltres ens va encantar!i de fred res! curiosament a nosltres ens va semblar ideal la separació entre les taules, disfrutant així de més intimitat. el preu, totalment justificat, si es té en compte la qualitat del que serveixen, l'atenció i tots els detalls ( temperatura del vi perfecte i servei..al Born el servei era de la mateixa qualitat?? no ho crec!)Ah! I quin pa!Fantàstic!Repetirem!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici