eslacarab

9.12.07

JAPONÈS DE BATALLA

Decepció en l'intent d'ampliar la llista de japonesos interessants de visitar. En aquest cas la proposta ens va portar fins l'Hospitalet. Concretament a un establiment especialitzat en cuina japonesa anomenat "Sakuraya". D'entrada el local s'inspira en la modalitat del teppanyaki, es a dir en una barra central on el cuiner ofereix plats a la planxa. L'oferta es completa amb els tradicionals sashimis, sushis, makis i altres plats de cuina nipona. L'aspecte inicial i les típiques cartes amb fotos es fan pensar en la possibilitat, tant de moda últimament, d'un xinès reconvertit a japonès. Però el personal sembla pels seus trets facials que sí prové del Japó. Siguin d'un lloc o un altre el resultat és molt decebedor. La qualitat de la materia prima és fluixa. Les navalles que ens van servir eren grans i de textura dura. La carn del filet poc tendre i amb massa nervis. Les tallarines a la planxa amb massa ceba i un gust insuls. I els makis amb un arròs dolç horrorós. El preu dels plats és barat però atenen al contingut no mereix en absolut la visita. És el típic local que agreeixen els veïns del barri per fer un apat ràpid però que no contenta a qui s'hagi de desplaçar fins al lloc. En definitiva un local per oblidar !

Restaurant "Sakuraya" C/Aprestadora 18 934329021 L'Hospitalet de Llobregat.

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 4:21 p. m. , Blogger xavi ha dit...

Sento que el Sakuraya no hagi respost a les teves esperances (en part, suposo, generades per mi).
No està al nivell d'alguns japonesos de primera divisió (a Barcelona hi ha pocs), però dins els japonesos de segona divisió destaca bastant (potser mala sort en la elecció de plats?, potser un mal dia del cuiner?) no ho sé, però jo hi vaig sovint (sóc un dels veïns del barri que agraeixen tenir un japonès a dos passos) i mai he sortit decepcionat (casi sempre faig plats de planxa i tots els que he provat son prou bons).
Darrerament no l'he encertat massa amb les meves recomanacions.
Una abraçada;

 
A la/es 1:57 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

És veritat que hi vaig anar perque tu n'havies parlat.Però no has de fer autocrítica per les recomenacions. Es cert que, de vegades, depens molt del dia que hi vagis i si el cuiner o el cambrer de torn no l'encerten surts empreyat. En aquest cas no crec que fos problema d'això si no que segurament anava amb unes expectatives massa bones i el lloc em va decebre a mí i als altres 3 acompanyants. Això mateix et pot passar a tu algun dia quan vagis a algun lloc que jo t'hagi recomenat. A més de tu em continuo refiant perque a casa teva sempre s'ha menjat molt bé i això ja és una garantia !

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici