eslacarab

14.12.07

BONA CUINA BASCA

Amb alguns companys de la feina vam organitzar un sopar de nadal avançat. Davant la perspectiva vam decidir celebrar-lo en un restaurant basc anomenat "Igueldo". N'havia sentit a parlar i tenia bones referències. Com eren un grup de 10 ens van obligar a agafar un menú de nadal. Davant l'oferta vam triar el número 1. Consistia en uns entrants en forma de pernil i llom ibèric (correcte), foie amb melmelada (el foie excel.lent), xistorres (també bones) i ravioli de llamantol (gustós). De segon es podia triar entre lluç amb cloïsses (els que el van tastar van dir que els havia agradat molt) i espatlla de xai cuit a baixa temperatura (de molt bona qualitat). Per postres un pastís en forma de coulant de xocolata amb gelat de vainilla (molt bé també). Amb un ví de la casa que entrava prou bé el preu era de 43 euros per persona. Tothom va sortir content i ara tinc ganes de tornar un altre dia per provar la carta. El precedent és molt positiu.

Restaurant "Igueldo" C/Rosselló 186 934522555

Etiquetes de comentaris:

4 comentaris:

A la/es 6:57 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

verad que es un sitio interesante? A mi también me gustó, cuando pueda repetiré

 
A la/es 1:39 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Totalment d'acord. Ja per decoració no és el típic restaurant basc sinó que es mostra un toc elegant i modern. Però la cuina sí que ofereix bona part de la millor qualitat del nord. Aquí també repetiré visita però triant sobre la carta i no com a la primera visita en un menú prefixat. Va ser una bona recomenació teva.

 
A la/es 7:35 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Després de llegir les vostres recomanacions aniré aviat.

 
A la/es 3:35 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Crec encantadísimo que val la pena. Per la meva primera visita mereix una segona oportunitat. Quan provi la carta repetiré crítica a veure si segueix oferint la mateixa qualitat.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici