eslacarab

10.1.08


SEGURETAT ALS AEROPORTS

L'incident entre l'Eurodiputat de Ciu Ignasi Guardans amb un guardia civil i un membre de seguretat de l'aeroport del Prat ha tornat a posar a debat el tema del controls quan viatges amb avió. D'entrada dir que em sembla perfecta l'actitud del senyor Guardans. Es va limitar a informar als passatgers del dret de no treure,s les sabates si no xiula el detector. I, a més, molt encertada la decisio de denunciar al guardia civil per no protegir els seus drets i al membre de seguretat privada per la seva actitud, segons explica l'eurodiputat, xulesca. Un fet que no sorpren en un país on li dones una gorra i un xiulet a qualsevol i ja es pensa que és general i mana més que ningú. Sort que, de vegades, aquests personatges prepotents que imiten el pitjor model de porters de discoteca de tant en tant es troben amb el personatge equivocat. D'altra banda crec que el tema de la seguretat als aeroports s'ha d'afrontar d'una forma realista. Les actuals normes son un pur caprici encetat pels anglesos que l'únic que fan és fer rics als que s'encarreguen de temes de seguretat i causar moltes molesties als passatgers. Perque queda clar que si alguns radicals volen tornar a fer atemptats ja buscaran la forma de fer-ho saltant-se aquestes normes. De fet diferents periodistes ja han demostrat que es poden introduir moltes coses a dins de les instalacions sense massa problemes. És absurd com explicaven fa poc que no et deixin passar el cable d'un ordinador per si tens temptacions d'ofegar a algú i si que pots comprar una ampolla de wiskhy al duty free. Aquestes decisions de polítics de coeficient intelectual baix son un insult a la inteligència i com a ciutadans hauriem de ser més contundents en el nostre rebuig. Això o continuar dient "beeeeeeeeeeee...".

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

A la/es 1:57 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Es que aquestes normatives són tan ridícules i subjectives que fan riure. Sabies que si no es pot entrar a Europa alcohol comprat al duty free de qualsevol país del món si enllaces amb un altre vol al arribar (te'l requisen), però si et quedes al primer aeroport europeu on arribes si que el pots entrar? (En el meu cas feiem Bangkok-Amsterdam-Barcelona, i si ens haguéssim quedat a Amsterdam cap problema, però al transfer, ja no es pot passar...que m'ho expliquin!)

 
A la/es 12:26 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

El problema souver és això, que moltes d'aquestes normatives estan fetes per cervells grisos que ni ells mateixos trobarien els arguments. Simplement posen entrebancs de cara a la galeria per si passa alguna cosa que no els puguin dir que ells no van fer res per la seguretat. I no t'enganyis darrera d'això hi ha un gran negoci, com quan arrassen un país i després atorguen la reconstrucció de les infraestructures a empreses "amigues".

 
A la/es 12:57 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

mayoral loves brilliant billiards occur pulls constituency argues damn hill opinion
masimundus semikonecolori

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici