eslacarab

18.1.08

HISOP

En les meves visites al restaurant "Coure" m'hi havia fixat algun cop. Fins i tot recordo alguna vegada haver-me acostat a mirar la carta. Però com els preus no son precisament econòmics i, casualment, les ocasions que hi havia passat no tenien gaire públic mai no m'havia decidit a provar aquest establiment. Les diferents crítiques positives que he llegit als blocs gastronòmics que visito em van convidar a atorgar-li un vot de confiança. I aquesta nit he fet l'estrena. La valoració d'entrada que faig és molt positiva, númericament li donaria un 8 sobre 10. El local pel meu gust és massa fred, d'estil minimalista però amb les típiques parets blanques que no ajuden a sentir el caliu de la cuina. Però el menjar compensa la visita. Els aperitius han estat brillants amb unes escopinyes amb escuma de vainilla i un bacallà confitat amb purè de castanya. De primers hem fet una amanida de vermouth (plat molt ben presentat i aconseguit amb 4 departaments diferents amb enciam, seitons, maduixes amb gelatina de vermouth i gelat d'olivada) i un ravioli de gamba amb cap i pota (espectacular la combinació per un plat gustós, de gran textura i bona combinació de sabors). De segons un garró de vedella (la carn molt tendre i gustosa però un plat sense aconseguir sorprendre) i un cervol amb salsa de mandarina i pastanaga (la carn del cervol molt saborosa, tendre i la conjunció amb les salses ben pensada). No hem fet postres però no calia perque amb el cafè ens han portat un gran assortit de petits fours que han compensat plenament (xarrupet de coco amb xocolata, gintonic sense alcohol, pastís de poma i el més curiós: olives d'aragó dolces enfarinades). Per beure hem fet un interessant ví del Montsant, "Finca de l'Argatà 2005" (amb syrah, cabernet, garnatxa i carinyena) que d'entrada era contundent i perfumat però que amb el temps ha guanyat en gust i elegància. Tot plegat el compte ha pujat a 120 euros. Un bon preu però un menjar de gran qualitat. Per mí sí que entraria entre els millors restaurants de Barcelona dintre del món de la cuina creativa amb fonament mediterrani.

Restaurant "Hisop" Passatge Marimon 9 932413233

Etiquetes de comentaris: ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici