eslacarab

26.1.08

EXEMPLE PELS MANIPULADORS

Entrevista al diari "El Periódico" per part del mestre Emilio Pérez de Rozas a Juanmi Garcia, porter del Nàstic de 36 anys que s'acaba de retirar. El motiu de la seva retirada és l'enyorança que sent la seva dona respecte a la seva Cartagena natal. Ell ja força veterà ha decidit dir adéu enmig del suport pel seu bon caràcter de la resta de companys. Només faré l'extracte d'una pregunta.

"Hi ha qui diu que a Juan(6 anys), el seu fill gran, se li havia entravessat el català i que ho passava fatal ? (pregunta Emilio Pérez de Rozas).
M'encanta que em faci aquesta pregunta. Sap per qué ? Perque tot és una gran mentida. No sé d'on a sortit aquesta blasfemia, aquest rumor, aquesta falsedat. Més encara, si fos per Juan, ens quedariem encantats a Tarragona, a Catalunya. Ens han acollit de meravella i, a les dues setmanes d'escola, ja em rebia i m'acomiadava en català. Hauria de veure com el parla ! En absolut, els nens eren molt feliços aquí. Bé, Rafel (el petit d'un any) encara no pesca res, però Juan era el nen més feliç del món amb el seu "pare", "mare", i més. La gent és molt dolenta. No sé d'on treuen aquestes notícies. Pura xafarderia "

Dedicat al Jiménez Losantos de torn, Mariano Rajoy, anticatalans i reis de la falsedat. Ells ja saben qui son......

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici