eslacarab

17.2.08

RESTAURANT CINC PLATS

Local obert fa un parell de mesos per part del grup de restauració que gestiona el conegut japonés "Yashima". Tot i aquest orígen asiàtic respecte a la propietat, la seva cuina es fonamenta en productes del país. El local és relativament petit amb dues plantes. La primera en forma de barra i la segona amb taules. Estètica moderna, fins i tot amb una decoració un pel minimalista. La seva carta et permet triar com a primer entre un bon assortit de tapes o els diferents entrants. Nosaltres, erem quatre persones, vam optar per fer unes tapes. Vam triar: cap i pota (esplendid), calamars amb ceba confitada (molt gustosos), pebrot farcit de bacallà (tendre i ben fet), yakisoba amb gambes (correcte) i patates braves (originals i bones). Els aperitius en forma de tapes ens van convèncer plenament. De segons vam triar cocotxes al pil-pil (ben presentades i cuinades, bon plat) i tataki de tonyina (la tonyina bona i el plat ben aconseguit). Per postres vam compartir un coulant de xocolata (fluixet). Per beure un Bernat Oller 2005 del Pla de Bages fet amb merlot. Bon ví negre, elegant que guanya a la que agafa una mica d'oxigen. La nota negativa va ser, coulant a part, el pà que era gairebé dolç i d'aquells que sembla que s'estiren. Molt millorable. Per la resta, i amb un preu mitjà de 35 euros, parlem d'una gran opció per sopar bé de preu i amb bona materia prima. Per tenir en compte.

Restaurant "Cinc Plats" C/París 209 932184171

Etiquetes de comentaris: ,

3 comentaris:

A la/es 7:18 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Em sorprén lo del yakisoba. Jo el vaig trobar deliciòs, realment espectacular. Potser no era el mateix.

 
A la/es 1:14 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

El yakisoba era bó però no per tirar cohets, per això vaig dir que era correcte. No va ser, per això, un dels plats que més ens van agradar. La cap i pota o els calamars ens van agradar més. Però segur Encantadísimo que és questió del dia. Igual hi vas un altre i és millor un altre plat. Igualment el balanç és molt positiu. Coincideixo fonamentalment amb el que vas escriure fa uns dies.

 
A la/es 10:52 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Fa temps que el vaig provar gracies al comentari d´encantadisimo i la veritat es que he tornat varios cops, aixó vol dir algo.La calitat preu desde el meu punt de vista es excel.lent, el pa dos dels tres cops estava tou i el tercer dur.
El yakisoba amb les trompetes de la mort em va encantar, també molt bones les escarxofes amb bolets y foie.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici