eslacarab

11.2.08



RESTAURANT EL CAU DEL PESCADOR

Un cap de setmana de festa ens va portar fins a Sant Feliu de Guixols. Per recomenació d'un company de feina ens vam deixar caure per un restaurant que es diu "El Cau del Pescador". Un local situat a tocar del passeig marítim de Sant Feliu, en ple centre de la localitat gironina. Lógicament la decoració del local, petit pero acullidor, gira entorn al mar. La carta potencia arrossos, marisc i el peix com a element estrella. De primer vam compartir una amanida de bolets i gambes (bona combinació entre els dos ingredients i destacat l'acompanyament en forma de salsa). De segon vam fer un suquet de peix (sensacionals les patates i de molt bona qualitat el peix en forma de rap, orada i rosada). No vam fer postres perque el suquet ens va atipar molt. Per beure vam acompanyar el dinar amb un blanc d'Espelt de l'Empordà anomenat "Quinze Roures" del 2006. Bona elecció per un ví elegant, no massa afruïtat, amb mostres de cacau i vainilla que lluia amb el menjar. Tot plegat 110 euros per tot dos. Un preu considerable però la bona materia prima i el bon resultat del menjar conviden al retorn.

Restaurant "El Cau del Pescador" C/Sant Domènec 11 S.Feliu de Guixols 972324052

Etiquetes de comentaris: ,

2 comentaris:

A la/es 9:54 a. m. , Blogger xavi ha dit...

jo no vaig tenir tant bona experiència. El menjar (un arroç caldos) estava prou bo pero l'entorn (tele posada i a un volum considerable) i un servei una mica deixat ens van espatllar el sopar.
Era un divendres al vespre i es notava que tenien ganes de plegar... una llastima. Per aixó no he tornat.

 
A la/es 1:56 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Nosaltres el dia que vam anar era diumenge i no vam veure cap tele. Home em sembla molt cutre en un restaurant d'aquest preu que tinguin la televisió posada. Això que expliques em quadra perque el company de feina que me'l va recomenar, que és de Sant Feliu, em va dir que ara havian tornat a oferir un bon nivell i a remuntar després d'una època no massa bona. Suposo que coincideix amb la teva experiència.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici