eslacarab

1.3.08


RESTAURANT BOHEMIC


Des de fa un temps, Barcelona intenta obrir noves zones d'oci i de restauració. Algunes amb tradició i d'altres innovadores. Un d'aquests exemples n'és el barri de Sant Antoni. Una zona amb bons restaurants de fa molts anys però que ha anat augmentant l'oferta amb noves propostes. Una d'elles la vam visitar ahir. Es tracta del Restaurant Bohemic, situat al carrer Manso. El local és petit, amb poques taules, i una decoració que vol retre homenatge al passat amb unes estovalles, per exemple, que son com els antics mocadors que servien per transportar paquets. L'oferta es fonamenta en el món de les tapes i les llaunes. A la carta hi ha una amplia oferta de marisc enllaunat de qualitat. També una bona proposta en questió de taules d'embotits. I després el tema de les tapes el divideixen en dues ofertes que ells anomenen "1900" i "2000". Les primeres son receptes tradicionals estil patates braves o croquetes, per exemple, i les segones creacions actualitzades del xef, exemple foie a la cendra. Vam optar per unes braves (bona la salsa amb una textura cremosa), xipirons (de bona qualitat), bombes (correctes), tuberchips (original presentació en forma de paperina de cartró i entraven bé), carpacció de bou amb formatge (un pel massa fred però de bona materia prima), tataki de tonyina (justet, no va ser del més destacat), espardenyes a la planxa (no son les del Shunka però ens van agradar) i foie a la cendra amb salsa d'espàrrecs (la salsa espectacular i bona l'elaboració del foie en forma de papillote). Per postres vaig triar un coulant de xocolata (no és dels millors que he tastat però era bó). I com a acompanyament en forma de ví vam triar una aposta segura com és un "Les Terrasses" 2005 d'Alvaro Palacios, del Priorat. Contundent i elegant. Ens vam recrear demanant dues ampolles de ví per quatre persones i vam pagar 40 euros cadascú. No és un restaurant barat però si valores la qualitat es mostra com a molt interessant dins d'un segment, el món de les tapes, de ferotge competència a la ciutat.


Restaurant "Bohemic" C/Manso 42 934240628

Etiquetes de comentaris: ,

1 comentaris:

A la/es 12:17 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Ahir hi vaig anar. Just estan canviant la carta, però ens va agradar força i va haver-hi moments orgàsmics.

En el nostre cas vam demanar per compartir, seguint les recomanacions de la mestressa:

*patates braves (al·lucinants, amb la sobrasadeta aquella).

*pizzeta (amb carn semicrua: tremenda)

*canaló (no recordo ben bé de què, però estava boníssim).

*foie (pectacular).

*filetet de bou (OR-GÀS-MIC)

*i de postres, jo un borratxo i ella un coulant amb gelat de coco.

Tot regat amb un vi argentí molt ben posat (quatre copes) i acompanyat amb un pa deliciós.

També ens va sortir a uns 40 euros per cap. Tot i que són racions petites, acabes bé, però és que del filet de bou aquell me n'hagués menjat quatre tones.

Gràcies per la recomanació, tio. Un MUST amb tota la regla.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici