eslacarab

11.4.08

RESTAURANT MAS BACUS

Forma part de tot un model de restaurants que s'han anat extenen per Barcelona. Son botigues de vins, diguem-ne bodegues, amb servei de restaurant. En aquest cas és un local de l'Eixample, jo diria d'un dels millors carrers de l'Eixample com és Enric Granados, que quan entres veus una bodega amb un ampli passadís amb prestatges metàlics a banda i banda plens de vins de qualitat amb preus a l'abast de les diferents capacitats econòmiques. Una estètica neta i pulida, amb un cert toc antic que es converteix en un petit restaurant al fons. Amb taules i mobiliar modern però acullidor. La seva cuina es fonamenta en petits plats d'embotits, carns i peixos amb bones receptes. Vam triar a compartir entre 4 persones: pernil ibèric (bona materia prima), caneló de botifarra i bolets (gustós i original), croquetes de ceps, bacallà i pollastre (plat fluix per la textura poc aconseguida de les croquetes i un contingut no gaire saborós), sipia amb gambes (molt tendre la sipia i bona combinació), biquini d'esbarginia amb peus de porc (la verdura com a embolcall d'uns peus de porc tendres, més que acceptable), murgules farcides (salsa exquisida amb un farcit de formatge que conjunta bé amb el bolet) i formatge fresc amb seitons i amanida (una alternativa més en forma d'amanida ben lligada). Per postres un deliciós ioghourt de cabra. Per veure tot un clàssic en forma d'Abadia Retuerta Especial Selecció 2005 (18 euros més el servei de copes). Un sopar de 35 euros en un ambient agradable i amb un bon maridatge entre el menjar i l'amplia opció de triar un ví de qualitat.

Restaurant "Mas Bacus" C/Enric Granados 68 934534358

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici