eslacarab

8.5.08


INDIGNES

Xiulet final al Bernabeu. El Barça humiliat des del començament fins el final. Primer amb el passadís i després amb la golejada rebuda. Missatge del club via SMS "El Barça cau al Bernabeu per 4 a 1. El gol dels blaugranes l’ha fet Henry (min.86) ". Un contingut que em deixa perplex. Aquest és el resum que fa el Barça del que ha passat al Bernabeu. Sembla que s’hagi perdut per un a zero al camp del Betis. La cirereta es afegir que Henry ha fet el gol del Barça al minut 86 !. Un detall importantíssim que, a ben segur, tranquil·litza aquesta nit a tots els culers. Aquest sms és indigne. Jo esperava que la directiva tingues el detall d’oferir una informació coherent com seria "El Barça no s’atura en el ridícul i avui ens ha golejat el Madrid. Des d’aquí demanem disculpes a tots els socis per la vergonya soferta". Això seria un mínim. Per tant no n’hi ha prou amb el comiat de Rijkaard, també demano que plegui l’ideòleg de l'sms. Trist i patètic. Del tema esportiu no cal fer sang, ja s’han retratat prou sobre la gespa del Bernabeu. Una demostració que el famós futbol del "tiki-taka" no serveix per res sense profunditat i efectivitat ofensiva. Sense jugadors que desequilibrin. I que hem de dir del nostre gran tècnic, quina imatge lamentable amb el cap ajupit sense dir res....Dels jugadors només un missatge, i no cal sms, avui han demostrat ser indignes de vestir la samarreta del Barça. Pots perdre al Bernabeu però amb orgull i els que avui han vestit de blaugranes no coneixen aquesta paraula. I ara sí que cal començar a mirar cap a la llotja, on seuen Txiki Begiristain i Jan Laporta. Ells amb la seva condescendència també han fet el ridícul i encara que sigui de forma virtual han format part del passadís, del d’abans i del que hem patit durant els 90 minuts.

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 4:19 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Un partit d'infàmia per a qualsevol culer i de pura perplexitat per a qualsevol aficionat a d'altres credos (a excepció del madridista, òbviament, que aquests sí que tampoc s'ho devien creure).

Sobre l'sms, en fi... així està la credibilitat de les vies oficials, què t'he de dir!

Linkat et tinc, apa! Ja em deixaré caure per algun dels teus restaurants per fer-te la contracrònica.

 
A la/es 7:28 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Merci Oriol. Això espero, que facis les teves valoracions gastronòmiques. És la gracia dels blogs poder contrastar opinions i sobre restaurants queda clar que, per sort, no tots opinem iguals i no tots els dies el servei és el mateix.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici