eslacarab

27.5.08


PRESA DE PEL


Mocions de censura a part, la directiva del Barça ha refermat en els últims dies la falta de disciplina que envolta al primer equip. Primer amb la decisió de deixar marxar Ronaldinho al Brasil i a Eto'o de viatjar al seu país nou dies abans d'un compromís amb la seva selecció. Una circumstància que va obligar per falta d'efectius a anul.lar el compromís a l'Aràbia. I en segon lloc per no sortir al pas de les declaracions de Leo Messi sobre les intencions de jugar els Jocs Olímpics de Pequín i no participar en el primer partit de la prèvia de la Champions. Això últim encara fa més mal al soci i aficionat barcelonista. Aquest ha de ser el jugador franquícia de la pròxima temporada ? Qui cobri més ? El seu argument és que és una oportunitat única per ell. I que ! Tots nosaltres tenim moltes vegades oportunitat de fer coses que ens agradarien i per motius laborals no podem realitzar. Per tant, el talentós Leo Messi ha d'entendre que li paga el Barça, per cert molt bé, i que ha de prioritzar la prèvia de la Champions per sobre dels seus somnis olímpics. I no serveix com a excusa que el poden obligar a anar-hi perquè, per exemple, Tévez ja ha dit que no hi anirà perquè vol descansar. I si no entenc això no mereix ser l'estrella del club. Sense la paraula "compromís" aquest equip tornarà a fracassar.

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 1:48 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

D'entrada, estic totalment d'acord amb tu, sobretot perquè el Barça ve d'un context viciat i ara sembla que, a les primeres de canvi, vinga: a abaixar-se de nou els pantalons. El problema és que Messi és argentí i noi, l'Albiceleste és el més sagrat per a ells, el sentiment més profund.

Per altra banda, crec que seria injust col·locar Messi en la mateixa òrbita que els brasilers. L'esperit competitiu dels argentins és molt diferent. Viuen el futbol amb intensitat i també s'implicarà amb el Barça, com fins ara. El problema principal serà fer-li canviar l'estil de màxim risc a cada jugada per tal d'evitar les lesions.

 
A la/es 9:18 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

El problema Oriol és que Messi ha viscut massa temps al costat de Ronaldinho i ha vist coses que ara ell també pensa que son normals i que les pot demanar. I per aquí ve el conflicte. Espero que sigui més racional que el brasiler. Però ara ha d,anar més en compte perque si sap que confien en ell per ser el jugador més emblemàtic no pot ser que a les primers de canvi s'esborri. Sobretot tenint en compte que encara no ha jugat al màxim nivell una temporada sencera.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici