eslacarab

30.8.08

RESTAURANT TAKTIKA BERRI

Es un local situat a l'Eixample, concretament a tocar de la cruïlla entre València i Muntaner. Ja fa anys que funciona amb èxit com a representant de la cuina basca a Barcelona. Té un apartat de pinxos a la barra amb molta afluència de públic i taules a l'interior. Aquesta nit hem reservat per sopar asseguts. D'entrada hem trobat a faltar la presència, sobretot tenint en compte el format de pinxos que tenen a l'entrada,d'algun aperitiu. De primer hem compartit una amanida de bonítol (bona qualitat del bonítol amb ceba però l'oli feia el plat un pel pesant) i una truita de bacallà (bona però lluny de grans truites de bacallà que he menjat al País Basc). Per segons l'especialitat de la casa: tronc de lluç amb salsa d'alls (bona qualitat del peix però molt carregant la salsa picant). Per postres un esplèndid pastís de xocolata blanca. Per beure la carta de vins, que al igual que els plats és de veu i no escrita, és molt limitada en forma de Riojas exclusivament. Hem triat un Muga 2004 que, personalment, crec que continua encorat en el passat. Tot plegat el compte ha pujat a 84 euros per dues persones. La impressió general és que no em queden ganes de repetir. Trobo que és un local i una cuina clàssica fonamentada en un bon producte però sense atractiu en l'elaboració ni en la presentació. Es allò que temps passats van ser millors.

Restaurant Taktika Berri C/València 169 934534759

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

A la/es 10:25 a. m. , Blogger Jordicine ha dit...

Veig que no pares. Me n'alegro! Fins aviat!

 
A la/es 8:10 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

En su día frecuenté el Taktika y me gustaba pero dejé de ir porque era complicado encontrar sitio. Tenía pensado volver pero lo sacaré de mi lista de pendientes .

 
A la/es 5:49 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

A mi em va passar el mateix Ignacio. Hi volia anar fa temps però sempre estava ple. Però l,altre dia vaig trobar taula. El resultat com ja has vist va ser bastant decebedor. La carta és molt curta i el resultat fluix. Crec que hi ha millors opcions per tastar.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici