eslacarab

17.1.09


PRIMERA VOLTA CUM LAUDE

El Barça ha tancat avui la primera volta de la lliga. I ho ha fet de la millor forma possible, més ben dit, d'una manera que no hagués somniat ni el més optimista dels seguidors. És més, ni el mateix Guardiola, que va patir la temporada passada per fer pujar el Barça B a Segona B, s'hagués imaginat una meitat de curs tan brillant. La cloenda d'aquesta primera volta l'han fet amb un altre partidàs, i ja van....molts, contra el Deportivo. Però més enllà de les estadístiques que parlen de rècord històric, cal fer una lectura de la proposta. Ofensivament fantàstica. Combinacions al límit de l'equilibri, passades mil·limetrades i una efectivitat de cara al gol espectacular. Només dient que entre Eto'o, Messi i Henry porten més gols que qualsevol altre equip de Primera ja ho diu tot. Però, a més, aquest equip és molt gran en la feina fosca defensiva. Destaca per agressivitat, intensitat i ganes. I entre tots els gladiadors n'hi ha un que sobresurt: Dani Alves. Si segueix aquest camí serà el millor lateral dret de la història del Barça i el preu del seu traspàs, 35 milions d'euros, semblarà encertat. Però com diu l'anima i l'esperit d'aquest conjunt, el tècnic Pep Guardiola, tot això serà molt maco si es guanyen títols. I les notes no es donen fins l'estiu. De moment sí que podem dir que son el millor Barça de la història fins a la meitat del campionat. I que el seu futbol és l'enveja de tot el món, inclòs Cristiano Ronaldo.

Etiquetes de comentaris:

4 comentaris:

A la/es 1:16 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Sabia que en Pep ho faria bé (un tio de seny i amb idees clares podia fer front a l'entorn cabrón de Can Culer). El rendiment que ha tret al vestidor, però, estimulant-lo al màxim, ha estat de cine.

És veritat que Messi no té límits, que Xavi i Iniesta freguen la plentitut, que Eto'o, Keita i Touré t'asseguren la competitivitat que cal per arribar lluny a Europa. Però algun mèrit també hi tindrà Guardiola, que ha aconseguit que el Barça, per la por que fa als rivals, ja comenci guanyant 1-0, que ràpidament és el segon quan tot s'evidencia sobre la gespa.

Amb tot, veig la descarrilada de l'any a la Copa. I us anirà bé en vistes a la Champions, hehehe.

 
A la/es 9:22 a. m. , Blogger Jordicine ha dit...

Sí señor. Aviam si això té continuïtat.

Dues coses. Vaig anar a veure 'Sonata de otoño' i se'm va fer llarguísima. Sort de la Paredes!!!

Vaig sopar al 'Rosal 34'. No et vaig fer cas i vaig fer el menú de degustació (la dona mana) i va ser tot un festival dels sentits. Es un restaurant encantador. I vaig veure el vi que em vas dir... molt bo!

Una abraçada.

 
A la/es 12:10 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Oriol està clar que la feina a la banqueta de Guardiola demostra les grans carències de l'etapa Rijkaard i que quan es fa una feina seriosa, elaborada i amb criteri aquests jugadors només poden guanyar. Respecte a la copa dijous tindrem la resposta, però vols dir que us interessa seguir endavant amb la lluita contrarellotge que teniu a la lliga...je,je.

Jordi me n,alegro que t,agradès molt el Rosal 34. La veritat es que la gent que ho porta, en aquest cas l'Oscar, és un 10 al servei. I el menjar és bo. Igual un dia d,aquests jo també m,animo i faig el degustació. Respecte al teatre ja et vaig dir que jo ultimament només veig que bunyols.

 
A la/es 4:55 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

Xavi a mi también me gusta Rosal 34. El otro dia me llevaron a Kaiku sin saber a donde iba, justo después de que hablases de él en mi blog. Me gustó mucho aunque fuimos al menú. He de volver a por los arroces....

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici