RESTAURANT COURE
El Coure és un restaurant amb el cartell permanent de candidat a estrella Michelín. Sens dubte ja fa un parell d'anys que es situa entre les novetats destacades de la bistronomia barcelonina. Situat en un local refinat, amb parets blanques i dues sales molt amples. Normalment amb un servei eficient, tot i que aquesta vegada vam trobar a faltar al maitre anterior, i un cert aire elegant que li fa perdre un sentit acollidor. Feia uns mesos que no el visitàvem i vam descobrir una curiosa novetat. Ens imaginem que el tema de la crisi els ha afectat també, de fet sent divendres no era ple, i han decidit incentivar els clients amb un menú de temporada. De contingut: un ou fet a baixa temperatura, ostra amb escuma, bacallà i galta de vedella. Una proposta força complerta amb bona qualitat general i certs tocs irregulars (un bacallà un pel salat i, en el meu cas, la galta gairebé sense sal). El vi era de la casa i per postres una bavaroise de formatge. El preu de 35 euros per persona el fa atractiu i pot ser una bona forma de tastar el local. Tot i així, també trauré el meu esperit crític per dir que no vaig veure cap evolució a la seva cuina com per fer el salt a la guia del pneumàtic. Clar que jo no sóc qui posa les estrelles.
Restaurant Coure Passatge Marimon 20 932007532
Etiquetes de comentaris: Restaurant
2 comentaris:
Interesante Xavi, hace tiempo que no me acerco por Coure, la última vez tuve la misma sensación que tú. Por cierto no sé si has estado en Hisop, justo enfrente; sino no dejes de probarlo.
Sí que hi he anat Ignacio i em va agradar força. També està molt bé, tot i que pica una mica el preu. Gràcies per la recomenació.
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]
<< Inici