eslacarab

22.10.08


RESTAURANT COURE

El Coure és un restaurant amb el cartell permanent de candidat a estrella Michelín. Sens dubte ja fa un parell d'anys que es situa entre les novetats destacades de la bistronomia barcelonina. Situat en un local refinat, amb parets blanques i dues sales molt amples. Normalment amb un servei eficient, tot i que aquesta vegada vam trobar a faltar al maitre anterior, i un cert aire elegant que li fa perdre un sentit acollidor. Feia uns mesos que no el visitàvem i vam descobrir una curiosa novetat. Ens imaginem que el tema de la crisi els ha afectat també, de fet sent divendres no era ple, i han decidit incentivar els clients amb un menú de temporada. De contingut: un ou fet a baixa temperatura, ostra amb escuma, bacallà i galta de vedella. Una proposta força complerta amb bona qualitat general i certs tocs irregulars (un bacallà un pel salat i, en el meu cas, la galta gairebé sense sal). El vi era de la casa i per postres una bavaroise de formatge. El preu de 35 euros per persona el fa atractiu i pot ser una bona forma de tastar el local. Tot i així, també trauré el meu esperit crític per dir que no vaig veure cap evolució a la seva cuina com per fer el salt a la guia del pneumàtic. Clar que jo no sóc qui posa les estrelles.

Restaurant Coure Passatge Marimon 20 932007532

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 10:44 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

Interesante Xavi, hace tiempo que no me acerco por Coure, la última vez tuve la misma sensación que tú. Por cierto no sé si has estado en Hisop, justo enfrente; sino no dejes de probarlo.

 
A la/es 1:23 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Sí que hi he anat Ignacio i em va agradar força. També està molt bé, tot i que pica una mica el preu. Gràcies per la recomenació.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici