eslacarab

13.9.08

RESTAURANT EMBAT



Restaurant situat dintre del qualificatiu de bistronòmic a l'àmbit de l'oferta gastronòmica barcelonina. Situat al ben mig de l'Eixample, s'ubica a un local de tarannà modernista però amb una decoració poc acollidora, fregant l'estil rústic dels mobles, però pel meu gust amb una il.luminació poc encertada. Vam optar pel menú degustació. D'aperitius una galeta de formatge i comí (gustosa) i un tàrtar de remolatxa amb escopinya (petit però ben aconseguit). De primers vam començar per un mar i muntanya de vieira i papada (excel·lent la combinació d'una reformulació d'un plat mític de la cuina catalana). Després un caneló d'ànec (molt bo el farcit i el resultat el qualificaria de notable). De segons, tot eren mitges racions, per encetar un bacallà amb ou poché i holandesa de taronja (molt tendre el peix i la combinació altament satisfactòria) i per acabar un llom de xai amb recuit de formatge de cabrà (el plat més fluix, la carn era bona però el formatge de cabra no em sembla un gran acompanyant i, a més, s'afegia un component acid que, pel meu gust, matava el plat). Per postres una sopa de cítrics amb gengibre (gran idea ja que son unes postres que ajuden a baixar el menú degustació i entra molt bé per la seva combinació entre dolça i afruitada). Per beure una novetat, un vi de Jumilla anomenat "Pico Madama" del 2004, una combinació de monestrell i petit verdot. Consistent amb un gust elegant i diferent. Menció destacada pel pa. Excel·lent per tendre i gustós. El compte ha pujat a 100 euros. Si no fos pel caràcter poc acollidor del local, la seva cuina frega el nivell de restaurants com el "Gresca" o el "Coure". I això ja és molt.

Restaurant "Embat" C/Mallorca 304 934580855 http://www.restaurantembat.es/

Etiquetes de comentaris:

4 comentaris:

A la/es 4:08 p. m. , Blogger Jordicine ha dit...

Aquests 'Jumilla' estan de moda. Jo ahir vaig tastar un que em va recomenar el 'bodeguero'. El nom es massa, però està bé: 'Wrongo Dongo'. I no m'ho invento!

 
A la/es 4:51 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Ja he vist Jordi que no t,ho inventes. He llegit que és un Jumilla jovè de la bodega Juan Gil. Precisament tenen un vi amb el seu nom, Juan Gil, que està molt bé. És una mica més car però val la pena.

 
A la/es 5:17 p. m. , Blogger ignacio ha dit...

Xavi yo también pasé por Embat este verano y estoy de acuerdo con tu apreciación. Comí bien y a un precio razonable pereo tendrían que mejorar el entorno

 
A la/es 2:18 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Me n'alegro Ignacio que coincidim en l'opinió. Crec que és una llastima l'entorn perquè si fos diferent els faria pujar esglaons.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici