eslacarab

18.9.08

RESTAURANT BOHEMIC REVISIÓ

Gràcies a fugir durant el descans de l'obra de teatre "Mirall trencat" (intent totalment erroni de posada en escena d'una gran novela de Mercè Rodoreda) hem tornat a visitar el restaurant Bohèmic. Local d'estètica francesa que justifica el seu concepte bistronòmic, tan de moda aquests dies. La qualitat de la seva cuina ens han convertit en uns assidus. I avui hem tingut la sort de descobrir una important renovació a la seva carta. Continuen mantenint el concepte de tapes del 1900 (clàssics de les tapes) i les del 2000 (adaptacions de receptes de cuina creativa). Del format clàssic hem triat unes braves (a l'alçada de les del mític Tomàs de Sarrià) i uns bunyols de bacallà (com sempre tendres i esponjosos). L'alegria ha vingut en tastar 3 de les noves creacions. Anem a pams. Primer uns Ous Mollet del Pazo amb botifarra del perol (gairebé líquids i en format de copa amb una botifarra del perol esmicolada, sensacionals). Segon una Pizzeta com li agradaria a Fabian Martín. Una crítica directa al pizzer de la Cerdanya que ara ha obert local a Barcelona i és que el cuiner del local, el Francesc, va visitar el restaurant de les pizzes i el va trobar horrorós. Doncs jo no hi he anat, ni tinc intenció d'anar-hi perquè molta gent m'ha dit que és una enganyifa, a l'establiment de Fabian Martín, però tinc clar que si ell anés al Bohemic segur que prendria nota de la pizza que fan. Espectacular. Amb una base cruixent i prima de formatge i uns ingredients fonamentats en tonyina crua i rúcula. De llàgrima. I la tercera aportació, i que surt a la foto, unes gambes d'arenys amb pa de figues (el producte de gran qualitat i la combinació un gran encert, si l'altre plat és de llàgrima en aquest cas et regalima). Per beure un "Summa Varietalis" de la bodega del Marqués de Griñón del Dominio de Valdepusa. No el coneixia però és un gran vi. D'estructura final contundent, molt aromàtic i gustós. Per postres una tarta tatín amb crema de llet (ben feta, posava un bon punt i final al sopar). El preu 75 euros per dues persones. El Restaurant Bohemic ja ha atret a més d'un expert gastronòmic. Però amb la renovació de la carta continua pujant esglaons. Felicitats.

Restaurant Bohemic C/Manso 42 934240628

Etiquetes de comentaris:

6 comentaris:

A la/es 9:21 a. m. , Blogger Jordicine ha dit...

Bon canvi. Obra dolenta, per bon sopar. En saps molt!

 
A la/es 10:25 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

És que mirar de barrejar una grandíssima obra com "Mirall trencat" amb una comedieta de la mateix autora em sembla una pretensió esbojarrada i ganes d'inventar el que no cal.

Me l'apunto, el restaurant aquest, té una pinta excel·lent. De fet, miraré d'anar-hi la setmana que ve. I ah!, les estovalles són com unes que tinc a casa. De fet, ara estic escrivint sobre elles... M'ha fet gràcia, mira.

 
A la/es 7:47 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Vaig estar a Bohemic i coincideixo amb la teva opinió. Té una cuina de les millors de BCN en petit format.

 
A la/es 1:15 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Oriol te'l recomano perquè considero que val la pena. Ja em diràs si t'ha agradat.
Me n'alegro Encantadisimo que t'agradès. Suposo que aviat veurem al teu blog les fotos. I estic d'acord amb això de petit format.

 
A la/es 8:11 p. m. , Blogger Unknown ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

 
A la/es 8:47 p. m. , Blogger Unknown ha dit...

Es la primera vez que visito tu blog Xavi, enhorabuena por tus opiniones me parecen muy acertadas. Yo acabo de estrenar blog, La carmanyola buida, al que por supuesto estais todos invitados.

He ido un par de veces a Bohemic y creo que la cocina, el trato y el lugar en sí mismo merecen aún más visitas. Me quedo con las bravas y el foie a la ceniza, ... Aunque si es por lágrimas, todo la carta es "pa jartarse de llorar"

Saludos de un andaluz en Barcelona

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici