eslacarab

26.11.08


RESTAURANT ELS TINARS

Viatge cap a Girona i dinar sorpresa. El lloc escollit el Restaurant Els Tinars. Just un dia després que li concedissin la preuada estrella Michelin. De fet, com a celebració per part dels propietaris oferien una copa de cava a tots els clients. La nostra intenció era menjar a la carta però un interessant menú de 35 euros del dia ens va convèncer. També n'hi havia dos més, un més senzill de 27 euros i el més complet, el de degustació, per 58. En el nostre cas el contingut eren plats clàssics de la casa. De pica-pica: bunyols de bacallà (bons i tendres), tartar de salmó amb puré d'esbarginia (deliciós), coca d'anxoves de l'Escala (gran qualitat del producte), fideuà (el plat més fluixet, insuls), ou pochè amb niu de patates (l'ou es desfeia, ben aconseguit) i rovellons a la brasa (molt bons, al punt de sal i oli). De segon vaig triar un jarret de vedella amb puré de patata (la carn es desfeia a la boca amb una salsa d'acompanyament ben lluïda, bon plat). Per postres, en el meu cas un recuit de Fonteta amb gerds, poma, codony i fruita de la passió (temptador i amb un resultat òptim). Per beure un vi jove de l'Empordà anomenat "Floresta", afruitat acompanyava molt bé. Tot plegat per dues persones 74 euros. La relació qualitat-preu magnífica. Ara la propera visita sí que ens deixarem temptar per la carta.

Restaurant "Els Tinars" Llagostera (Girona) 972830626

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 1:17 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Perrrrr cerrrrrrrt, heu de saber que un conegut presentador televisiu matinal és client habitual d'aquest restaurant. Tinars punt sí, Tinars punt no (en el meu cas també és punt sí, i tant!!!).

 
A la/es 2:15 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Per sort Jordi no me,l vaig trobar. No fos cas que hagués improvisat una taula de debat amb la Rahola cridant al costat...je,je.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici