eslacarab

27.4.07

RETORN AL BLOG


Per anar molt atapaït de feina he deixat alguns dies una mica abandonat el blog. La millor forma de recuperar-lo és fer una recomanació en forma de restaurant. És un xinès pecul.liar perque no se sembla a la idea tradicional de xinés de menú barat. Tot el contrari és un establiment situat a la part alta de Barcelona amb una decoració més que correcta i una gran qualitat en el menjar. Amb una bona matèria prima que el seu xef compra a diari al mercat de la Boqueria. Nosaltres ens vam deixar assessorar per ell i de primer vam fer uns rollets especials de verdura especialitat de la casa i unes espardenyes delicioses. De segon un ànec asat i un rap cuinat de forma espectacular. En ser plats de preu elevat vam sortir sobre uns 120 euros tots dos amb un bon ví (un Geol dels Costers del Segre). Però si trieu una carta més convencional suposo que per uns 80 euros es pot sopar molt bé. Molt recomenable per tenir una idea diferent del menjar xinès.
"Shangai" C/Bisbe Sivilla 48 ( a tocar de Mandri) 932118791.

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 1:34 p. m. , Blogger Ro ha dit...

A veure si anem un dia perquè ja he llegit moltes crítiques positives sobre aquest xinès. T'he apuntat al meu llistat de blocs gastronòmics tot i no ser-lo estrictament

 
A la/es 2:15 a. m. , Blogger Xavi ha dit...

Gràcies Ro pel teu comentari. Crec que val la pena provar-lo. Com deia no té res a veure amb un xinès de menú i et dona una altra perspectiva. Es veritat que el meu blog no és estrictament gastronòmic però m'agradar donar opinions sobre restaurants perque jo també em deixo assessorar per altres blocaires.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici