eslacarab

1.10.09


RESTAURANT LIBENTIA

Època de crisi econòmica i, per tant, també d'afectació directa a la gastronomia. En el local on hi havia hagut l'estrellat, pel que fa als guardons Michelin, "Ot" ara hi ha un nou local anomenat Libentia. Un projecte de 4 joves amb força experiència al sector a llocs amb prou solera com l'Alkimia o el Saüc. El seu fonament no és cap novetat, es tracta d'un concepte molt a prop del bistronòmic, amb un bon tractament de la cuina mediterrània acompanyada de tocs de fusió i creació. No ens va convèncer el menú degustació i vam optar per la carta. En el meu cas vaig triar de primer un arròs amb orella de porc i tripa de bacallà. L'arròs era al punt, la tripa de bacallà prou tendre, al igual que l'orella. Però el conjunt oferia un plat un pel insípid, no transmetia cap atractiu original. Fins i tot, un pel just de sal. De segon, un peix de platja, en aquest cas turbot, amb bolets. Bona la textura del peix, amb bon gust, però no massa aconseguit l'acompanyament. Per beure tenen una gran carta de vins a preus assequibles. Vam triar un "Castro de Valtuille" de la denominació d'orígen del Bierzo. Un vi amb un cert toc mineral però amb molt d'equilibri i paladar fi. Tot plegat 47 euros per persona. Un preu raonable per la qualitat del menjar però amb un resultat desencisador. Potser no vaig triar bé els plats o la seva proposta em resultat massa familiar i esgotadora.
Restaurant Libentia C/Corssega 537 93435 80 48

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

A la/es 6:57 p. m. , Blogger Jordicine ha dit...

Doncs hi haurem d'anar. Una abraçada, XAVI.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici