eslacarab

10.8.09


RESTAURANT SENSE PRESSA

Cuina amb producte de qualitat fonamentat en receptes casolanes. Així podríem definir el concepte que ofereix el restaurant "Sense Pressa", situat al ben mig de l'Eixample, al carrer Enric Granados. Trobar taula és una gran aventura. De fet jo no hi he pogut anar fins al vuitè intent. Tot sigui dit, que la gran majoria de vegades he trucat un dia o dos abans. Un cop feta la reserva passem al contingut. Assessorat per clients anteriors, vaig començar amb un plat contundent però brillant: ous amb espardenyes i cigrons. Excel.lent matèria prima i gran resultat amb un sabor intens però elegant alhora. De segon unes cocotxes al pil-pil. Va mantenir un bon nivell gastronòmic però donat que la seva recepta s'ajustava a un format clàssic tampoc em va sorprendre. Per postres una tarta tatín diríem que notable. Per beure, la carta de vins és amplia encara que pel meu gust amb poques referències catalanes, vam estrenar-nos amb un blanc de nivell, un Belondrade Lurton. Car però boníssim amb una textura de luxe a la boca, sedós i equilibrat. La factura va sortir a uns 55 euros per persona. Llums i ombres finals. En el sentit positiu el detall de convidar-nos a un xupito de whisky de malta. En el negatiu que en un local amb només sis taules es permeti fumar. Els cigars havans de la taula del costat ens van amargar el segon plat. El balanç final és positiu i és un restaurant que convida a repetir visita més endavant.

Restaurant Sense Pressa C/Enric Granados 96 932181544

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

A la/es 7:05 p. m. , Blogger Jordicine ha dit...

Apuntat! Com tots. Una abraçada.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici