eslacarab

10.5.09













RESTAURANT FONDA GAIG

Proposta relativament nova del Carles Gaig, un dels cuiners més coneguts del panorama gastronòmic català. No és una renovació del seu local principal, situat al carrer Aragó, si no un nou establiment que fonamenta la seva aposta en els plats tradicionals del país, és a dir de cuina catalana. Situat al ben mig de l'Eixample, el restaurant és gran, ampli i s'agreeix que hi hagi una gran separació entre taules. D'entrada vaig demanar un dels plats que arrossega més fama: els macarrons del Cardenal. Tot i que els faltava pel meu gust un pel més de temperatura, ofereixen un gust entre dolç i mantegós que t'atreu amb intensitat. És un plat jo diria que notable. De segon un rap a la catalana amb pèsols. La salsa era agradable però el rap no era massa tendre. Li fallava la textura al peix i per mi va ser un plat només correcte. Per postres un flam amb nata. Sensacional, de gran mida i un gust a ou casolà perfecte. Excel.lent exemple de flam. Per beure vam optar per un vi de Mallorca, Son Bordils, que fonamentat en el raïm del syrah va oferir un gust elegant que donava bon resultat. Vam pagar 108 euros per a dues persones. El resultat és satisfactori tot i que sense arribar a l'entusiasme.

Restaurant Fonda Gaig C/Corssega 200 934297002

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

A la/es 11:09 p. m. , Anonymous ury ha dit...

Boca aigua, però t'he vist exigent en la crítica, eh? Cada cop ets més gourmet!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici