eslacarab

4.5.09



EXHIBICIÓ AL BERNABEU

La temporada encara és viva però el Barça pràcticament ja té un títol a la butxaca: la Lliga. Un cop d'autoritat al campionat fent història. Golejant al mateix Bernabeu al Reial Madrid. Una experiència que com a seguidor culer no havia experimentat mai. Un acte de justícia a dues propostes futbolístiques antagòniques. La local fruit de l'orgull i l'esforç i la visitant feta del talent, la qualitat i el bon gust per la pilota. La ja mítica nit del 2 de maig al Bernabeu va ser un espectacle futbolístic que en comptes de xiulets o aplaudiments hauria d'haver estat acompanyada d'una orquestra simfònica de suaus melodies i afinats violins. Veure el futbol de tiralínies barcelonista, la precisió en la definició i l'esperit de l'esforç col.lectiu en forma de pressió és el millor homenatge que se li pot fer a aquest esport. Mai un equip de futbol ha mimat, acaronat, i fer viatjar l'esfèrica amb aquesta màgia. Acabi com acabi la temporada, amb un títol, dos o els tres, l'equip entrenat per Guardiola ha ofert uns recitals que ja formen part de la memòria històrica del barcelonisme i que han aixecat l'admiració del món futbolístic. Messi, Iniesta o Xavi van camí de formar part de les llegendes blaugranes que va començar Samitier, i que passa per mites com Kubala, Cruyff, Maradona, Romario, Stoitxkov, Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho. Amb ells al camp desitges que els partits es prolonguin hores, que el xiulet de l'àrbitre no interrompi aquesta oda continua pel gol. Que soni la música i el concert no s'acabi ! I gràcies per una nit inolvidable que necessitarem dies per pair.

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

A la/es 11:13 p. m. , Anonymous ury ha dit...

Ja estaràs digerint-la una mica, no?

Va ser una afusellada tremenda, tot i que el Juande es va equivocar de ple. No pots avançar tant la defensa i pretendre jugar de tu a tu amb un equip com el Barça. El 2-6 n'és la prova.

El que trobo imperdonable és que la redacció en ple veiés el partit sense so ambient. Fotem unes coses molt rares, de vegades.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici