eslacarab

21.4.09


L'AVALUACIÓ FINAL

Si les competicions futbolístics es guanyessin per la feina de tot el curs el Barça de Guardiola ja seria campió de Lliga, de Copa i de Champions. I ho seria perquè és indiscutiblement l'equip que millor futbol fa a nivell continental. No hi ha ningú que ofereixi una proposta de qualitat semblant. Els rivals pateixen el seu joc demolidor amb un sentiment d'impotència i admiració. Però la llei del futbol no permet alegries abans d'hora. El Barça ja té cita per una final assegurada, la de Copa, el 13 de maig, a València. Allà davant l'Athletic tindrà 90 minuts per certificar la seva superioritat i embutxacar-se el que podria ser el primer títol de la temporada. A la lliga, el Madrid continua la seva persecució al límit esperant l'ensopegada blaugrana. L'alè blanc és l'únic que frena l'eufòria barcelonista. La cita del Bernabeu pot ser la sentència definitiva, en cas de victòria culer, o el pas a un final frenètic i obert, en cas de triomf madrileny. A la Champions, l'atzar té un paper important. Un mal dia o una errònia decisió arbitral et poden condemnar a l'infern. El Chelsea serà un rival molt difícil. Superar els d'Stamford Bridge és l'objectiu i la final de Roma el somni del que podria ser un triplet històric. Cinc setmanes d'infart no aptes per a cardíacs que es poden convertir en un final daurat per un projecte de somni. L'aposta de futbol de Guardiola mereix la recompensa dels títols. El Barça ja ha demostrat que pot. Tenen la nostra confiança.

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

A la/es 12:23 p. m. , Blogger Txema ha dit...

Ei Xavi!! Veig que també li pegues a això del blog i que la gastronomia entra dins dels teus vicis. El mateix em passa a mí... Una abraçada des de València!!!

Txema

http://laespumadelavida.blogspot.com (un batiburrillo de família, pornografía, periquisme i demés frikismes)

 
A la/es 1:19 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Doncs així és Txema. Està clar que un dels plaers de la vida és la gastronomia. Ja em miraré el teu blog a veure quines recomenacions fas :)

 
A la/es 2:38 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici