eslacarab

23.3.09


RESTAURANT LA FRESQUERA

Una altra aventura gastronòmica tinerfenya. Ja el coneixíem d'una anterior visita a l'illa i vam decidir repetir sopar. En aquest cas amb un resultat bastant decebedor. Es tracta d'un local fonamentat en menjar castellà. Així de primer vam fer unes croquetes de pernil, força destacades amb un bon punt de beixamel. També una amanida de tomàquet amb seitons i anxoves, el millor del local. De segon punxada total. Un estofat de cua de bou, la carn no era molt gustosa i li faltava l'imprescindible punt de desfer-se a la boca que requereix aquest plat. Molt lluny del gran estofat de cua de bou que fan per exemple al Restaurant Bilbao, de Barcelona, o al Zurbaran, de la Vall d'Aran. Com a postres un pastís de formatge, dolent amb clar orígen de pastisseria industrial. Tenen una gran bodega de vins i entre ells vam fer una aposta segura amb un Allende del 2004, un dels millors Riojas en el seu segment. El preu de 90 euros per dues persones no el fan gaire recomanable. Només per cas de necessitat i optant per clàssics com les croquetes o els embotits. La resta només per giris amb poc gust i amplia butxaca.

Restaurant La Fresquera- Centre Comercial El Camisón- Playa de las Américas-Tenerife
922 793 008

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici