eslacarab

3.4.09

RESTAURANT EL NIU

Acompanyats d'uns amics vam anar a un restaurant de la Vall d'Aran anomenat "El Niu", situat a Escunhau, molt a prop de Vielha. El cuiner és un andalús que fa molts anys que viu a la Vall d'Aran. Uns orígens que es revelen a la seva cuina. De primer un pica-pica a compartir amb espàrrecs tendres amb una salsa de romesco, jo no sóc gran fan dels espàrrecs però amb la salsa aquests eren de bon gust, unes delicioses múrgules amb foie i també uns pebrots del piquillo amb brandada, el farcit bo i els pebrots també ben aconseguits. Com a segon plat, i per superar el mal record de Tenerife, una cua de bou a l'estil andalús. Aquest sí que era destacable, amb la carn melosa i un punt refinat al paladar. Plat de notable. Per postres una tarta tatin deliciosa. I per beure un Bai-Gorri que entrava com la seda i va acompanyar a bon nivell. El preu només el saben els amics, i des d'aquí els hi torno a agrair.

Restaurant "El Niu" Escunhau- Val d'Aran- 973641406

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

A la/es 6:13 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

IMPRESSIONANT...Em va encantar. Lloc acollidor. Les múrgules amb foie exquisites. Altres plats recomanables: els eriçons de mar i la cua de bou. Però el plat estrella les múrgules, riquíssimes.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici