eslacarab

2.5.09


RESTAURANT SANTIANE'S

Restaurant nou a Barcelona que ocupa un lloc per on han circul.lat altres propostes gastronòmiques sense èxit. Bona ubicació al centre de la ciutat i aposta per una gastronomia creativa però assequible a la butxaca. El local és de look modern, estètica freda i una acústica que afavoreix el soroll. Passant a l'element gastronòmic, com a primer plat vaig triar uns xipirons amb ou i patates xips d'all. El xipiró per mida més a prop del típic calamar gran tallat a daus, de textura un pel dura i gust contundent, no va acaba de convèncer. Molt lluny del'exquisid plat amb els xipironets com a eix central que ofereix per exemple el Rosal 34. De segon una presa d'ibèric amb purè de poma acida i mostassa. La mostassa excesivament forta, el purè no produia emocions i la carn superava per poc l'aprovat. Per beure un Oliver Conti Carlota 2004 amb el cabernet franc com a element prinicipal que acompanyava bé. El compte entorn als 35 euros per persona. Un preu raonable per un menjar amb pretensions però condicionat per un producte de qualitat massa justa. Allò que no es poden oferir duros a quatre pessetes. Tot i això s'agreeix l'esforç.

Restaurant Santiane's Gran Via Corts Catalanes 552 934519187

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici