eslacarab

27.10.09



RESTAURANT POOR FOOD AND WINE

Viatge de plaer a Nova York i algunes recomanacions en forma de restaurants. Aquesta en va ser una. Es troba al barri de Grammercy, podríem dir que a la part est del centre de Manhattan. Un barri pel que vam veure benestant. La seva cuina es fonamenta en el producte cru. Dit així penses en un japonès o un vegetarià. Doncs no és cap de les dues opcions. Sí que tracta bé el tema de les verdures, però la seva cuina és creativa amb la novetat de no passar res pels fogons. Amb deshidratacions i altres fòrmules pecul.liars es treballa a aquest local novaiorquès. Lògicament la clau és una materia prima de bona qualitat i després un acompanyament i presentació originals. De primer vaig optar per una selecció de verdures de mercat amb oli orgànic de Califòrnia, flor de sal i llimona fresca. Un plat refrescant i gustós. Em va agradar. De segon vaig triar un plat clàssic de la casa: un ravioli de formatge caramelitzat amb remolatxa en escabetx. En aquest cas el resultat va ser menys atractiu, la crema del ravioli i la textura del mateix no em van acabar de convèncer del tot. Per beure una copa de vi de Cabernet Sauvignon californià, ben estructurat entrava prou bé. Tot plegat el compte per a dues persones va pujar a uns 80 euros. Un preu més que raonable per una opció arriscada però interessant de tastar. Per cert, en cas d'anar-hi en mesos de bon temps imprescindible reservar taula a la terrassa, enmig de diferents edificis podríem qualificar-la d'ubicació amb encant.

Restaurant "Poor Food and Wine" 54 Irving Place Nova York 2124771010

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

A la/es 8:54 a. m. , Blogger Jordicine ha dit...

Me n'alegro que t'ho passis tan bé. Fins que vinguis a la tele. Una abraçada, XAVI.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici