eslacarab

12.3.10



RESTAURANT KOY SHUNKA

Es la versió millorada del millor japonès de Barcelona, el Shunka, i porta per nom Koy Shunka. Situat a pocs metres de l'original, ofereix una estètica treballada, amb una barra de luxe i tot un seguit de taules còmodes i amb intimitat. Com era la primera visita vam triar el menú degustació. Com a aperitiu unes fulles d'ostra, amb el gust del mol·lusc però en forma vegetal. Un plat curiós. Després una tempura de carxofes que qualificaria de deliciosa. Més, doncs una sopa de miso amb escopinya. Potser un excés de presència del gust del miso i massa testimonial l'escopinya. Tot i així, correcte. A continuació, un sashimi de gambes de Palamós i algues. Les gambes més petites de l'habitual, sent de Palamós, i bon contrast amb unes algues amb profund record a mar. Tot seguit uns llagostins i espardenyes sobre pedra calenta. Sobre aquesta pedra tu et fas el producte al teu gust de cocció. Una versió japonesa de la carn a la llosa. Després, sopa de fideus amb presa ibèrica. Sensacional aportació amb un brou molt gustós i una carn tendra. Acte seguit una sopa de sashimi amb eriçó, tonyina i calamar. Gran qualitat de la matèria prima però pel meu gust la barreja es difuminava per la força de l'eriçó. Com a continuïtat un plat en format de teppanyaki amb salmó, popets i orada. Per mi fluixet. I per finalitzar un assortit de sushi com és habitual a la casa de molta qualitat. Per postres, un combinat de gelat, maduixes i xocolata que mantenia el bon nivell del sopar. El punt discordant va ser el preu de l'ampolla de vi. Demanar 18 euros per un Abadia Retuerta Especial Selecció de 375 cl. em sembla un atracament. El preu final va ser de 80 euros per persona. Com a experiència crec que mereix una visita perquè és una visió de la cuina japonesa autèntica molt propera al que et trobes quan viatges al país nipó. Ara per gaudir de l'estil japonès que ens agrada aquí, per preu i qualitat, jo m,estimo més anar al Shunka original.

Restaurant Koy Shunka
C/ Copons 7 Telf: 934 127 939

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici