eslacarab

1.2.10


RESTAURANT EL CANDIL

Motius de feina em van portar aquest dissabte fins a Gijón. Per recomanació d'un amic vam fer una reserva al Restaurant el Candil. Un establiment petit, amb una desena de taules, estètica clàssica de decoració, tracte proper i familiar i situat just al centre històric de la ciutat asturiana. Aconsellats pel seu maitre vam triar uns entrants a compartir en forma de cloïsses a la planxa amb all i julivert i el seu suc (de mida generosa i gust formidable) i unes gírgoles amb llagostins (els bolets molt bons, llagostins correctes i salsa espectacular). Les entrades podrien qualificar-les de notables. De segon ens vam repartir entre carn i peix. En el meu cas vaig optar per una cassoleta de rap amb cloïsses i gambes. Una mena de suquet de peix acompanyat de patates que em va semblar rotund pel que fa a l'excel.lència de la matèria prima i una cocció senzilla però impecable. Per postres un arròs amb llet casolà també brillant. Per beure un desconegut Albariño anomenat Pedralonga que va ser un gran èxit. El compte va pujar a 44 euros per persona, una quantitat justificada per la qualitat de la cuina.

Restaurant El Candil
C/ Numa Gilhou, 1 985 35 30 38 Gijón

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici