eslacarab

15.3.10


RESTAURANT COMIOLS

Local ubicat a la part alta de Barcelona, amb una estètica entre acollidora i moderna. Optem pel menú sorpresa. Un aperitiu, quatre mitges racions i unes postres. L'aperitiu, una mena d'empanadilla de verdures i peix, molt fluixet. Però amb l'entrada del menú augmenta la qualitat. Primer una amanida de perdiu molt interessant. Després un sensacional arròs amb llebre salvatge i bolets. Com a peix un llobarro salvatge amb puré de carbassa i gelatina de botifarra negra de gran qualitat. I per acabar, un garrí ibèric cruixent sobre tatin de poma àcida i reducció de Mòdena brillant. Per postres una gelatina de llimona i plàtan amb gelat de coco i escuma de maracuià sorprenent i original que agrada. Per acompanyar un maridatge erràtic. Un bon cava de la casa del Penedès d'entrada però la resta per oblidar. Un rosat de Baldomà intrascendent i un clàssic de la Rioja, un Viña Salceda, que no aporta res. Com a complement un Enrique Mendoza en forma de moscatell que només arriba a l'aprovat. El preu amb maridatge 50 euros. El balanç és força positiu i crec que tornarem.

Restaurant Comiols C/Madrazo 68-70 08006 T 932 090 791

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici