eslacarab

16.3.10



RESTAURANT SEMPRONIANA

Local d'estètica cuidada, ambient romàntic i cuina de mercat. Feia anys que no el visitava. Per començar un assortit d'entrants força complert. Hi havia un parell d'arrossos, una amanida amb barat, llenties amb bacallà, ravioli de botifarra i un bombó de tofona. El resultat va ser satisfactori. Bon nivell dels plats. Com a segon un turbot amb reducció de xerez. Peix tendre i al punt amb una salsa que no carregava massa i acompanyava bé. Per postres, un tiramisú de bon nivell. No us puc explicar el preu perque era un regal d'aniversari d'uns amics. Però el lloc és interessant i ben acompanyat és agradable.
Rest Semproniana C/ Rosselló, 148 934 531 820

1 comentaris:

A la/es 12:04 p. m. , Anonymous Roger ha dit...

Hola,

porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...

Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.

Gràcies!

Roger

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici