eslacarab

26.6.10

















RAP AMB GAMBES I CLOÏSSES

Motius de paternitat, sempre una bona notícia, m'han obligat a deixar una mica abandonat el blog. El mateix motiu complica ara mateix la visita a restaurants i les corresponents avaluacions. Per això, també és una bona alternativa parlar de receptes. Concretament avui comentaré una recepta senzilla de fer amb el rap, les cloïsses i les gambes com a protagonistes. Amb una cassola amb oli marquem les gambes. Posteriorment enfarinem una mica el rap i també el passem per la mateixa paella. Un cop fet poc més de volta i volta també el retirem. Introduïm una picada de ceba tendra amb unes cullerades de farina. Posteriorment, hi posem les cloïsses, prèviament netejades amb una cassola amb aigua i sal. Hi llencem també un bon rajolí de vi per cuinar. Un cop consumit hi aboquem brou de peix per cobrir una mica les cloïsses i aprofitem per posar-hi les gambes. Les tapem per fer obrir les cloïsses. Un cop obertes hi afegim all i julivert. Per últim hi posem el rap per fer xup-xup un parell o tres de minuts. Després preparat per servir i gaudir. Un plat relativament fàcil de fer però que un cop a taula si la qualitat del producte és bona et fa gaudir d'un bon àpat.

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

A la/es 11:47 a. m. , Anonymous Bartu ha dit...

Té una pinta espectacular!!!!! :-)

 
A la/es 5:57 p. m. , Blogger Xavi ha dit...

Si les gambes, les cloïsses i el rap son bons és un plat que entra com la seda. I es fa en mitja hora. En aquest cas el rap era molt bo i vam disfrutar :)

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici