eslacarab

27.4.07

RETORN AL BLOG


Per anar molt atapaït de feina he deixat alguns dies una mica abandonat el blog. La millor forma de recuperar-lo és fer una recomanació en forma de restaurant. És un xinès pecul.liar perque no se sembla a la idea tradicional de xinés de menú barat. Tot el contrari és un establiment situat a la part alta de Barcelona amb una decoració més que correcta i una gran qualitat en el menjar. Amb una bona matèria prima que el seu xef compra a diari al mercat de la Boqueria. Nosaltres ens vam deixar assessorar per ell i de primer vam fer uns rollets especials de verdura especialitat de la casa i unes espardenyes delicioses. De segon un ànec asat i un rap cuinat de forma espectacular. En ser plats de preu elevat vam sortir sobre uns 120 euros tots dos amb un bon ví (un Geol dels Costers del Segre). Però si trieu una carta més convencional suposo que per uns 80 euros es pot sopar molt bé. Molt recomenable per tenir una idea diferent del menjar xinès.
"Shangai" C/Bisbe Sivilla 48 ( a tocar de Mandri) 932118791.

Etiquetes de comentaris:

5.4.07

LA PENITÈNCIA DE SETMANA SANTA

Aquestes son unes dates festives amb un orígen religiós. Fins aquí d'acord. Però veient que la dinàmica pel que fa a la programació televisiva és la de tota la vida cal insistir, perque sembla que n'hi ha molts que no se n'adonen, que aquest és un estat laic i aconfessional. Es a dir que no tothom és catòlic (amb tots els respectes pels que ho siguin). Vol dir que els canals de televisió haurien de començar a plantejar-se que hi ha molta gent que vol veure programes normals i no els rotllos de pel.lícules estil "La passió de Crist" i semblants. A més tampoc entenc perque determinats programes ja fan vacances des de començaments de setmana. Això sempre m'ha fet gràcia. Veure com els famosos de la televisió fan més dies de descans que els nens de l'escola.
Dit això fer una recomenació. Ahir vaig anar al cinema a veure "La vida de los otros" un film alemany guanyador de l'Oscar a la millor pel.lícula de parla no anglesa i que val la pena anar a veure. Florian Henckel von Donnersmarck debuta com a director en un llargmetratge d'un ritme in crescendo, molt ben interpretat i ambientat que parla de la pressió exercida per la polícia secreta (la Stasi) a l'antiga RDA sobre la població i, en aquest cas, sobre els intel.lectuals. Cinema del bó per gaudir-ne amb un relat històric interessant i proper.

Etiquetes de comentaris: